Ak Parti Tosya Kadın Kolları Köy Ziyaretlerine Başladı

featured

 

 

Ak Parti Tosya Kadın Kolları Köy Ziyaretlerine Başladı

Ak Parti  Tosya Kadın Kolları, ilçemizdeki köy kadınlarının yaşadıkları çevredeki sorunlarını yerinde görüp incelemek, onların siyasi yapılanmalardan beklentilerini yerinde görüp dinleyerek tespit etmek için köy gezilerine başladı.

 
Köy şartlarında iş mevsiminin giderek hız kazandığı bugünlerde, insanlarımızın kendilerine ilgi gösterilmesi, sorunlarının yerinde dinlenmesi ve çözüm yollarını onlarla tartışmaları büyük memnuniyet uyandırıyor.
 
 

Köy gezilerini Gazetemize değerlendiren Ak Parti Tosya Kadın Kolları Başkanı Emine Gülabacı konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Bizim köy insanımıza bakışımız, onlardan biri olduğumuzu, kederleri ve kıvançları ile ortak düşünce ve duyguda olduğumuzu paylaşmak. Onlar da bizim kendilerine gösterdiğimiz ilgiyi fazlası ile bize geri yansıtıyorlar. Gezilerimizde karşılaştığımız tüm köy kadınları, partimizin getirdiği yenilikleri ve gelişmeyi kendilerince çok sade ve basit bir dille, ama samimiyetle ifade etmekte, kendileri ile bağların daha da güçlendirilmesi halinde bunun siyasi sonuçlarının da kendi hayatlarına katkıda bulunacağını ifade etmektedirler. Biz de o değerlendirmeleri tek tek not etmekte ve partimizin yetkili kurullarına iletilmekteyiz. Sizin vesilenizle, tüm köy kadınlarımıza, partimize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

 

Ak Parti Tosya Kadın Kolları Köy Ziyaretlerine Başladı

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!