Tekwando’da Türkiye 3.Oldu‏

featured

KASTAMONU(İHA) – Türkiye Tekwando Federasyonu 2015 faaliyet takviminde yer alan ‘‘Taekwondo Poomse Türkiye Şampiyonası’’ Konya’da yapıldı. Yapılan yarışmalara Tosya’dan katılan Recep Dalsız Türkiye 3.oldu.

Türkiye Tekvando Federasyonu’nun 2015 yılı faaliyet programında yer alan “Taekwondo Poomse Türkiye Şampiyonası” Konya 100. Yıl Spor Salonu’nda 600 sporcunun katılımıyla yapıldı. Minikler, küçükler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde gerçekleştirilen Tekvando Poomse Türkiye Şampiyonası’na 1 sporcu ile katılan Tosya Tekvando sporcusu Recep Dalsız genç erkekler kategorisinde mücadele sergiledi. Recep Dalsız yarışmada gösterdiği başarılı performansla dereceye girerek Taekwondo Poomse Türkiye Şampiyonası, genç erkeklerde Türkiye üçüncüsü oldu.
Ödül töreninin ardından konuşan Tosya’ya dönen genç sporcu 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik bayramı törenlerinde kısa bir tekvando gösterisi sundu. Recep Dalsız altığı 3.madalyası ile yaptığı değerlendirmede’ ’Çok çalıştım ve çok istedim bu başarıyı elde ettim. Beni bu duruma getiren çok kıymetli hocam ve aynı zamanda babam benim bu günlere gelmemde çok emek harcadı. Ayrıca Tosya Kaymakamı Yusuf Cıbır bey ve Belediye Başkanı Kazım Şahin maddi ve manevi desteklerini esirgemediler. Bu madalyayı aileme ve tüm Tosya halkına hediye ediyorum. Bundan sonra ki hedefim Türk Milli takımına seçilerek yarışmalarda Türk bayrağımızı dalgalandırmaktır’ ’dedi
Tosya Kaymakamı Yusuf Cıbır yaptığı değerlendirmede’’ Konya’da yapılan Taekwondo Poomse Türkiye Şampiyonası’na ilçemizden katılan bu kardeşimiz büyük bir başarı elde ederek Türkiye 3.oldu.Kendisini şahsım ve kaymakamlık adına tebrik ediyorum.Bir sonraki yarışmalarda başarısının devam edeceğine inanıyorum.Ben Tosya Kaymakamı olarak kardeşimize her türlü maddi ve manevi desteği sunacağız.Sporcu kardeşimizi tekrar kutluyor kendisine ve hocasına başarılar diliyorum” diye konuştu.

Tekwando’da Türkiye 3.Oldu‏

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!