MHP’den Ak Parti Teşkilatına Ziyaret

featured

23’ncü Uluslararası Tosya Kültür ve Pirinç Festivali açılışına katılmak üzere ilçemize gelen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz Ak Parti Teşkilatını ziyaret etti.

Festival açılışına katılmak üzere Tosya’ya gelen MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, açılış öncesi bir dizi ziyaretlerde bulundu. Tosya Belediyesine nezaket ziyaret eden Durmaz daha sonra Ak Parti Tosya İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Ziyarette kendilerini karşılayan Ak Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, Ak Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, Ak Parti Tosya İlçe Başkan Yardımcısı Ersan Yılmaz ve partililer karşıladı.

Milletvekili ve partililerle bir süre sohbet eden Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaretin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Durmaz; ‘’Biz bugün 23.Tosya Kültür ve Pirinç Festivaline katılmak için geldik. Eksik olmasınlar AK Parti Milletvekilimiz ve İl ve ilçe başkanları bizlere çok yakın ilgi gösterdiler. Bugün hem AK Parti ilçe teşkilatını hem de MHP ilçe teşkilatını ziyaret ederek güncel konulara ilişkin değerlendirmeler yaptık. Gördük ki teşkilatlarımız yapılacak seçime hazırlar. Son derece güçlü bir uyum var. Cenabı Allah’ımızın izni ve ilahi yeti ile Cumhurbaşkanımızı bugüne kadar en yüksek oy ile seçtirecek olan potansiyelimizi gördük. Bunu gittiğimiz her yerde ve Tosya’da gördük. Kaldı ki karşı tarafın daha adayı bile yok. Diğer taraftan milletvekili seçimlerinde Cumhur ittifakı olarak en yüksel oyu alacağımıza inancımız tam. Hükümetimizin ve Belediyelerimizin çalışmaları son derece iyi ve başarılı. Hükümetimiz son dönemde çiftçimize desteğini tam olarak göstermiştir. Bu kutlu yürüyüş ne yaparlarsa yapsınlar Biden çetesi bu bizim kutlu yürüyüşümüzü kesemeyecek. Biz hedeflerimize emin adımlarla gidiyoruz’’ dedi.

Ziyarette MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, MHP MYK Üyesi Yüksel Aydın, MHP Kastamonu İl Başkanı Emin Çınar, MHP Tosya İlçe Başkanı Suat Bazlamaçcı ve partililer eşlik etti.

MHP’den Ak Parti Teşkilatına Ziyaret

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!