Mustafa Güvenç İYİ Parti’den Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

featured

Seçim sürecinin başlamasıyla birlikte milletvekili aday adaylığı için başvurularını yaptı.

Başvurusunun tamamlanmasının ardından Mustafa Güvenç İYİ Parti’den Kastamonu Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. Bir dönem İYİ Parti İlçe Başkanlığını da yapan Güvenç geçtiğim yerel yönetimler seçiminde Tosya Belediye Başkan Adayı olarak seçimlere katılmıştı.

İYİ Parti Kastamonu Milletvekili Aday Adayı Mustafa Güvenç Kimdir?

04.12.1974 de Tosya’da dünyaya geldi. İlk orta ve lise eğitimini Tosya’da tamamladı. Üniversite eğitimini Gazi Makina Mühendisliği ve Hacettepe Endüstri Ürünleri Tasarımında yaptı. Kurmuş olduğu Ankara Tasarım firmasında eğitim, proje ve inşaat işleri yürütmektedir.

Eğitim kurumunda, mühendis ve mimarlara mesleki eğitimler vermesinin yanında,  ülkemizin önde gelen savunma sanayi firmalarına eğitim, proje ve tasarım desteği vermektedir. Bozok, Selçuk, Ankara ve Hacettepe Üniversitelerinde yarı zamanlı Öğretim Görevliliği yaptı.  Talim Terbiye Kurulu tarafından onaylanmış, birçok meslek program müfredatı yazmıştır.

Ankara’daki sivil toplum kuruluşlarında, kurucu ve yöneticilik yaparak Kastamonu ile köprü vazifesi görmüştür. Özkurder başkan yardımcısı ve TOBB Eğitim meclis üyesidir. Dünya İş İnsanları Derneği yönetim kurulu üyesidir.

31 Mart 2019’da, İyi Partiden, Tosya Belediye Başkan adayı olarak seçime girdi. İyi parti Tosya ilçe başkanlığı görevinde de bulundu. İyi derecede İngilizce bilen Mustafa Güvenç evli ve üç çocuk babasıdır.

Mustafa Güvenç İYİ Parti’den Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!