TÜRK HAVA KURUMU’NDAN

featured

TÜRK HAVA KURUMU’NDAN YÜCE MİLLETİMİZE

Türk Hava Kurumu; kurulduğu 1925 yılından bu yana halkımızın hiçbir karşılık beklemeden verdiği destekler sayesinde her yıl, ülkemizde meydana gelen orman yangınlarını var gücüyle söndürmekte, ambulans uçakları vasıtasıyla hasta, yaralı ve organ naklini en kısa sürede gerçekleştirmekte, binlerce gencimize ücretsiz havacılık eğitimi vererek ülkemiz havacılığının gelişmesi için durmaksızın çalışmaktadır.
        2011 yılında Türkiye’nin ilk ve tek havacılık üniversitesini ülkemizin hizmetine sunan kurumumuz, bu sayede gökyüzüne yeni kanatlar kazandırma arzusundadır. Ayrıca yine halkımızın destekleri ile filomuza kattığımız yeni yangın söndürme uçakları sayesinde, Avrupa’nın en büyük yangın uçağı filosuna sahip olmanın haklı gururunu yaşamaktayız.
        Kurumumuz, fitre ve zekat bağışlarınızın %50’sini Tosya  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına, Kalan %50 Kısım Çocuk Esirgeme Kurumuna, Diyanet Vakfına, Türkiye Kızılay Derneğine ve Türk Hava Kurumuna  aktarmakta ve bu sayede ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardımlarınızı ulaştırmaktadır. Türk Hava Kurumuna göstermiş olduğunuz hassasiyet sayesinde, belki sizin için çok ufak sayılabilecek bir katkı genişleyerek büyümekte ve güzel ülkemizin dört bir yanına iyilik tohumları serpilmektedir.
        Emin olabilirsiniz ki; bu sene uçaklarımızla söndürülecek her orman yangınında, uçaklarımızla taşınan her organda, ülkemizin dört bir yanından gelerek bizden ücretsiz kurs alan gençlerimizin gözündeki ışıltıda sizinde payınız olacaktır. Bu vesile ile
        Tüm vatandaşlarımızın mübarek ramazan ayını tebrik eder, huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir ramazan geçirmesini dileriz…..

TÜRK HAVA KURUMU GENEL BAŞKANLIĞI

 

TÜRK HAVA KURUMU’NDAN

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!