Kastamonu Her Türlü Hizmetten Nasibini Aldı

featured

MURAT BAŞESGİOĞLU  “KASTAMONU HER TÜRLÜ HİZMETTEN NASİBİNİ ALDI”

 

TOSYA- Çalışma ve Sosyal Güvenlik ile Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı İstanbul Milletvekili Murat Başesgioğlu Tosya Organize Sanayi Bölgesi ile MYO’nun Tosya için iyi bir gelişme olduğunu söyledi.

Tosya İlçesinde yapımı son aşamaya gelen M.Y.O’u için Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri Gökçebay’dan bilgi alan Başesgioğlu,“Siyaset hizmet için yapılır Ak Parti hükümetlerinin iki dönem Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı görevlerim sırasında ülke genelinde yapılmaz denilen hizmetleri gerçekleştirdik. Ülke genelinde yaygınlaştırılan üniversite kapsamna giren Kastamonu, bugün ilçeler arasında MYO yapımı ile eğitimde bir yarış başlatılmıştır. Kastamonu ilinin en büyük ilçesi Tosya ilçemizde 18 derslikli MYO inşaatının bitme noktasına gelmesi sevindirici. Sanıyorum önümüzdeki yıllarda Tosya’da eğitimini tamamlayarak hayata atılacak olanlar, bölgede başlayacak sosyal ve kültürel iyileştirmenin yanında ekonomide de hareketliliğe neden olacak” dedi.

D- 100 Karayolu üzerinde toplam 600 dekarlık alanda kurulacak OSB için de konuşan Başesgioğlu, “Görüldüğü gibi geçmişte yaşanan ihmalkârlığın bedelini Kastamonu halkına verilen hizmetlerle doldurmaya çalıştık. Tüm köy yolları asfaltlandı. OSB için sağlanan imkânlardan yararlanmak isteyen insanlarımızın bölge kalkınmasındaki katkıları önümüzdeki günlerde görülecektir” dedi.

(İŞ)     

Kastamonu Her Türlü Hizmetten Nasibini Aldı

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!