BAŞKAN ŞAHİN ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

featured

BAŞKAN ŞAHİN ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI.

 

Belediyesi Basın Bürosu / Belediye Başkanımız Kazım ŞAHİN’ in öğretmenler günü nedeniyle yaptığı okul ziyaretleri eğitimciler tarafından hoş karşılandı. İlçemizde bulunan Tosya Meslek Yüksekokulu, Sağlık Meslek Lisesi ve Namık Kemal İlköğretim Okullarını ziyaret eden Başkan ŞAHİN, okullarda bulunan öğretmenlere Tosya Belediyesinin bir Kültür Hizmeti olarak hazırlanan “Bu Gül Senin Öğretmenim” isimli öğretmen şiirleri antolojisi ve karanfilleri kendi elleri ile dağıttı.

 

Belediye Başkanı tarafından kendilerine ulaştırılan kitap ve karanfilleri alan eğitimciler, eğitime her alanda destek veren Başkan ŞAHİN ’in öğretmenleri sadece Öğretmenler Gününde hatırlamadığını özellikle vurguladılar. Öğretmenler, Tosya Belediyesi’ nin okullara yaptığı katkı ve desteklerden dolayı duydukları memnuniyeti ayrıca dile getirdiler. Başkan ŞAHİN’ de Belediye olarak okullarımızın sorunlarına duyarlı olduklarını, kapılarının herkese açık olduğunu, geleceğin teminatı gençlerimiz ve onları eğiten öğretmenlerimiz için ellerinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduklarını belirten Başkan ŞAHİN, Mehmet SAYAN’ ın hazırlamış olduğu Bu Gül Senin Öğretmenim isimli öğretmen şiirleri antolojisini ve karanfilleri değerli öğretmenlerimize Öğretmenler Günü dolayısıyla armağan ederken tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlar, başarı ve mutluluk diler, sevgi ve saygılarımı sunarım. Ayrıca başta Büyük Önderimiz Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, ruhları şad olsun diyorum.

 

Tosya Belediyesinin bir Kültür Hizmeti olarak hazırlanan “Bu Gül Senin Öğretmenim” isimli öğretmen şiirleri antolojisi ve karanfiller ilçemizde bulunan tüm İlköğretim ve Ortaöğretim okullarında bulunan öğretmenlere Zabıta Müdürlüğü ekiplerince dağıtıldı.   

 

 

 

 

 

BAŞKAN ŞAHİN ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!