Yeniden Refah Partisi Milletvekili Adayı İbrahim Demir’e Coşkulu Karşılama

featured

Yeniden Refah Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı hemşerimiz İbrahim Demir, seçim çalışması için gittiği yerlerde coşkuyla karşılanıyor.

14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimleri kapsamında ilçe ilçe, köy köy, mahalle mahalle, sokak sokak gezerek vatandaşlardan destek isteyen Yeniden Refah Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı İbrahim Demir seçim çalışması için gittiği İhsangazi ilçesinde coşkuyla karşılandı. Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek isteyen Demir, Milletvekili seçimlerinde partisine destek istedi.

Yeniden Refah Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı İbrahim Demir yaptığı açıklamada; “İhsangazi ilçemizde büyük bir sevgi ve özlemle bizleri karşılayan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz.Bir oy Erdoğana bir oy Erbakana dedik,Refah gelecek yüzler gülecek inşallah” dedi.

Ziyaretlerine Kastamonu il merkezinde devam eden Yeniden Refah Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı İbrahim Demir sanayi esnafını ziyaret etti. Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Demir;  “Kastamonu eski sanayi sitesinde kıymetli esnaflarımızı ziyaret ettik Refah partisinin özlemini dile getiren hemşehrilerimiz sizi meclise göndereceğiz hiç merak etmeyin dedi, bizde diyoruzki size söz veriyoruz Kastamonu’nun nerede bir sorunu varsa çözüm için ilgili bakanlığın önünde nöbet tutacağız” diye konuştu.

Yeniden Refah Partisi Milletvekili Adayı İbrahim Demir’e Coşkulu Karşılama

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!