Sünnet Şölenine yoğun ilgi

featured

Sünnet Şölenine yoğun ilgi

Her yıl olduğu gibi bu yılda 14.’sü   düzenlenen Kültür ve  Pirinç Festivali etkinlikleri kapsamında festivalin dördüncü gününde, Üçoluklar  mesire yerinde Sünnet Şöleni düzenlendi. Sünnet Şöleninde mesire yerine gelen tüm protokol mensuplarına, sünnet olan çocukların aile bireylerine ve halka etli pilav, helva ve ayran ikram edildi.

Bu yılın Sünnet Şöleninin sponsorluğunu üstlenen Yusuf Doğramacı’nın sünnet ettirdiği  86 Çocuğumuzun aileleri ile birlikte yer aldığı şölen, Beldiye Başkanı Kazım Şahin’in konuşması ile başladı.

Kaymakam Mehmet Türköz ve Sünnet ağası Yusuf Doğramacı’nın da konuşmaları yer aldığı açılışta,

Üçoluklar mesire yerinde günboyu süren aktiviteler arasında çeşitli müzik sunumları, yarışmalar,  halk oyunları, folklor gösterileri Ankara’dan gelen Seymenler Ekibi ve animasyon gösterileri ile güzel bir eğlence  yaşandı.Tosya Ahi ve yarenler derneği oyun ekibi gösteri sergiledi. Çocuklar getirilen palyoçalarla eğlendi.

Yemek ikramında 500 kg et, 1250 kg pirinç, 1000 kg helva, 10 bin adet ayran kullanıldı. 2012 yılı 15. Pirinç festivalinin Pirinç Ağası İsmail Yur seçildi.

 

 

 

 

 

 

Sünnet Şölenine yoğun ilgi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!