Saniyelerle Yarışan Tosya Polisi Son Anda Yetiştirdi

featured

Tosya Polisi Yüksek Öğretim Kurumları sınavına giren öğrenci son anda sınava yetiştirdi.

Üniversite adaylarının katıldığı ve yaklaşık 3 milyon 2 yüz bin kişinin sınava girdiği Temel Yeterlilik Testi sınavı ilçemizde yaklaşık bin adayın katılımıyla gerçekleştirildi. Sınav saatinin yaklaşmasıyla birlikte adaylar sınava gireceği okulların bahçesine gelerek binaya girmeyi beklediler.

Saat 10.15’te başlayan sınav için dakikalar öncesinden Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne gelen ve isminin açıklanmasını istemeyen bir kız öğrenci binaya girmeden önce sınav giriş belgesini tekrar kontrol ederek sınava gireceği okulun burası olmadığını fark etti. Sınav giriş belgesinde Anadolu İmam Hatip Lisesi bilgisini Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak yanlış algılayan üniversite adayı telaşla sınava gireceği okula yetişmek için koşmaya başladı.

Üniversite adayının telaşla koştuğunu gören Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ekipleri yardımcı olabileceklerini söylediler. Rahat bir nefes alan aday okulları karıştırdığını ve sınava gireceği okulun şehrin üst bölgesinde bulunan Anadolu İmam Hatip Lisesinin olduğunu söyledi.

Polis ekipleri üniversite adayını ekip arabasıyla sirenleri açarak son anda sınava yetiştirdiler. Aday okula geldiğinde ise süre bir dakikadan az kalmıştı. Hayatının en önemli gününde saniyelerle yarışarak kendisini sınava yetiştiren Türk Polisine teşekkür eden üniversite adayının sınava yetişmenin heyecan ve mutluluğu gözlerine yansıdı.

Halkın can ve mal güvenliğini sağlayan Tosya Polis üniversite adayını kala sınava yetiştirerek toplumun her zaman yanında olduğunu gösterdi.

Saniyelerle Yarışan Tosya Polisi Son Anda Yetiştirdi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!