Meslek Yüksekokuluna Ziyaretçi İlgisi Devam Ediyor

featured

Meslek Yüksekokuluna Ziyaretçi İlgisi Devam Ediyor

İlçemizde bu öğretim yılında açılan Kastamonu Üniversitesi Tosya Meslek Yüksekokulu’na gerek ilçe protokolünün değerli mensupları ve gerekse Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerinin peş peşe ziyaretleri devam ediyor.

Hemşerilerimizin bu yakın ilgisi, çevre tarafından da hem takdirle karşılanmakta, hem de Meslek Yüksekokulunun tanınmasına dolaylı bir katkı sağlamaktadır.

Edindiğimiz bilgilere göre, dün yine bu yoğun ilginin halkalarına Tosya Şoförler Odası, Tosya Terziler Odası ve Eğitim Birsen Tosya Temsilcileri tarafından ziyaretler gerçekleştirilmiştir. Eğitim Bir-Sen temsilcileri,  Yüksekokulun öğrenci yurdu, okul kapasitesi artırımı ve Tosya’daki öğrencilerin teşvik ve yönlendirilmeleri konusunda görüş alışverişinde bulunmuşlardır. Ziyareti gerçekleştiren Eğitim Bir-sen temsilcileri Mesut Şeker, Bülent Adil, Murat Dilek ve Şahin Ulusoy’un yanı sıra Kız Meslek Lisesi Müdürü Ertuğrul Ateşoğlu’da ziyaretçiler arasında bulunuyordu. Okul Müdürü Yrd.Doç.Dr. Ercan Çelebi’nin ağırladığı konuklar, Meslek Yüksekokulunun hayırlı olması temennisinde bulunup başarı dileklerini sunmuşlardır.

 

 

Meslek Yüksekokuluna Ziyaretçi İlgisi Devam Ediyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!