Başkan Volkan Kavaklıgil; “Tosya’nın geleceğini birlikte şekillendiriyoruz”

featured

Tosya Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl temeli atılan Şehirlerarası Otogar, Galericiler Sitesi ve Trafik Eğitim Parkuru inşası önemli ölçüde tamamlandı. 20 bin metrekarelik alan üzerinde şekillenen ve ihtiyaç halinde kullanılabilecek genişleme alanı ile tam bir kompleks olarak yapım süreci önemli ölçüde tamamlanan yatırım için alt yapı ve çevre düzenleme aşamaları başlayacak. Aralıksız devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Tosya için yapılan tüm yatırımların öncelikle şehrin geleceğine ışık tutacak nitelikte olması gerektiğini vurguladı.

“Tosya’nın geleceğini birlikte şekillendiriyoruz”

Başkan Volkan Kavaklıgil öncelikle tüm yatırımların proje aşamasında halkla istişare edilerek şekillendirildiğini belirtirken; “20 bin metrekare alan üzerinde 10 adet Otobüs peronu, 8 yazıhane olacak şekilde inşası tamamlanan yeni şehirlerarası otogarımızın inşası, cam, kapı gibi dış tefrişatları, tuvalet, lavabo, mescit gibi ortak kullanım alanları ve bu alanlardaki fayans işlerinin yanı sıra iç enerji ve iletişim hatları tamamlandı.
Alt yapı ve çevre düzenlemesi için de gün sayan yeni otogarımızla birlikte 12 adet asma katlı dükkandan oluşan oto galericiler sitemizin de mantolama ve iç düzenlemeleri tamamlanıyor. Ekiplerimiz, şehrimiz için son derece önemli olan yatırım için gece gündüz demeden çalışırken kısa sürede yine temelini hemşerilerimizle birlikte attığımız yatırımın kurdelesini birlikte keserek hizmete açacağız” dedi.

Başkan Volkan Kavaklıgil; “Tosya’nın geleceğini birlikte şekillendiriyoruz”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!