Tosya’ya Daha Fazla Hizmet Gelecek

featured

Ak Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik,

Tosya’ya Daha Fazla Hizmet Gelecek

Geçtiğimiz gün mazbatasını alan ak Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik ilçemizi ziyaret etti.

Dün sabah saatlerinde Tosya’ya gelen Ak Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik’in ilk durağı Ak Parti İlçe Teşkilatı oldu.

Teşkilat binasında Belediye Başkanı Kazım Şahin, İlçe Başkanı Metin Ekşi ve parti yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Çelik seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Verdiği desteklerden dolayı Tosya Halkına teşekkür eden Ak Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada,  “24 Haziran seçimlerinde her zaman olduğu gibi Tosya Halkı Cumhur İttifakı olarak Sayın Cumhurbaşkanımıza %84 büyük bir rakam. Yine partimize %59 gibi ciddi bir destek verdi Tosya ilçemiz. Değerli hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Onun için bugün Tosya ilçemizde ziyaretlerde bulunacağız inşallah.

Ak Parti hizmetleriyle yoluna devam edecek. İnşallah önümüzde yapacağımız daha çok iş var. Hep birlikte teşkilatımızla belediyemizle elele vatandaşımızın beklentilerini bir bir hayata geçireceğiz. Ben tekrar tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum saygılar sunuyorum” dedi.

Ak Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik ilçemizdeki ziyaretlerine Tosya Muhtarlar Dayanışma Derneği ile devam etti.

Muhtarlar Dayanışma Derneğini ziyaret eden Milletvekili Metin Çelik’e tek tek tokalaşan köy muhtarları hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyarette Muhtarlar dayanışma Derneği Başkanı Aşağı Kayı Köyü Muhtarı İhsan Koçgözlü verdiği hizmetlerden dolayı Ak Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik’e teşekkür plaketi verdi.

Muhtarlarla bir süre sohbet eden Ak Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik yeni dönemde Tosya’ya daha fazla hizmetin gelmesi için çalışacağını belirterek yarım kalan projelerin de takipçisi olacaklarını belirtti.

Milletvekili Çelik’in bir sonraki durağı ise Ziraat Odası oldu. Tosya Ziraat Odasını ziyaret eden Metin Çelik’e oda başkan ve yönetim kurulu üyeleri hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akdiken’den bilgi alan Milletvekili Çelik burada da Tosya’ya daha fazla hizmet gelmesi için çalışacaklarını yineledi.

Ak Parti Kastamonu Metin Çelik Ziraat Odası ziyaretinin ardından İşadamı Hüseyin Nalbantoğlu’nu ziyaret etti. Milletvekili Metin Çelik’e hayırlı olsun dileklerini ileten İşadamı Hüseyin Nalbantoğlu yeni dönemde başarılar dileyerek bir süre sohbet etti.

Ziyaretlerinde Ak Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik’e; Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Kazım Şahin, Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi ve KHGB Müdürü Recep Keçeci eşlik etti.

 

Tosya’ya Daha Fazla Hizmet Gelecek

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!