Şehri Nine Evine Kavuştu

featured

Şehri Nine evine kavuştu

 

Tosya ilçesi Aşağı Dikmen Köyü’nde sefalet içinde yaşayan Şehri Çay ( 83)için devlet ve vatandaş elbirliği ile yapılan evin anahtarı Tosya Kaymakamı Arslan yurt tarafından Şehri Nine’ye teslim edildi. Törene Kaymakam Arslan Yurt’un yanı sıra Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, Ak Parti Tosya Belediyesi Meclis Üyesi Aydın Kaynar,Ak Parti Kastamonu İl Meclis Üyesi Hüseyin Örü, Ak Parti İlçe Teşkilatından Şerafettin Kınasakal, Hidayet Üzer,işadamı Mehmet Gülbeyaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Korkmaz katıldı.

Tosya Kaymakamı Arslan Yurt’un öncülüğünde başlatılan devlet vatandaş işbirliğinin en güzel örneği olan Aşağıdikmen köyünde yapılan evin teslim töreninde Şehri Çay gözyaşlarını tutamadı.

Kaymakam Arslan Yurt, anahtarı teslim ederken Şehri Nine’ye uzun ömür dildi. Bu evin yapımının devlet ve vatandaş işbirliği ile yapıldığını söyleyen Yurt ‘ Şehri nine yeni evinizde güle güle oturun. Bu benim buradaki son görevim oldu. Yeni görev yerime gitmeden evinizi de teslim ettik, artık içim daha rahat gidiyorum’ dedi.

Anahtarı teslim alan ve mutluluğu yüzünden okunan Şehri Çay ‘Allah sizden razı olsun Kaymakam Bey. Önümüz kış. Kaldığım evde sular hep üzerime akıyordu. Yorganımı yatağımı sıkıp üzerinde öyle yatıyordum. Artık ahir ömrümde benimde bir evim oldu. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin’ diye konuştu.

Ak Parti İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, Şehri Ninenin evine kavuşmasından ve ömrünün kalanını rahat bir şekilde geçireceğinden dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Küçükmorkoç ‘Yardımlarından dolayı başta Kaymakam Arslan Yurt olmak üzere, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Korkmaz’a Hüseyin Nalbantoğlu’na, Mustafa Özcigeli’ye, Aydın Kaynar’a Mehmet Gülbeyaz’a, Hüseyin Örü’ye, Muhsin Esen’e, Şerafettin Kınasakal’a, Hidayet Üzer’e VE Abdullah Saykı’ya çok teşekkür ediyorum’ dedi.

Şehri Nine Evine Kavuştu

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!