19 Eylül Gaziler Günü Törenle Kutlandı

featured

19 Eylül Gaziler Günü Kastamonu’nun Tosya ilçesinde törenle kutlandı.

Kutlamalar Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına çelenklerin sunumuyla başladı. Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Tosya Temsilciliği çelenklerinin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Tosya Temsilcisi Galip Yaman yaptı. Öztürk; “Bugün Gazi olmanın gurur ve kıvancını büyük bir coşku ile yaşıyoruz. 19 Eylül Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün şahsınsa Türk Kahramanlığının taçlandığı bir gündür. Sayın konuklar Gaziler Günü törenine hoş geldiniz. Sizleri Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği adına saygıyla selamlıyorum” dedi.

Günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunmasıyla sona eren törenin ardından Kaymakam Ahmet Ferhat Özen ve beraberinde protokol üyeleri Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Tosya Temsilciliğini ziyaret etti.

19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Onur Park Plus Tesislerinde gaziler ve yakınları ile şehit aileleri onuruna yemek verildi.

Törene; Kaymakam Ahmet Ferhat Özen, Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ali Duyar, İlçe Emniyet Müdürü Selahattin Batman, İlçe Jandarma Komutanı Tğm. Zekeriya Özmen, Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Mustafa Corcor, CHP Tosya İlçe Başkanı İsmail Okuducu, MHP Tosya İlçe Başkanı M. Dündar Özurgancı, konuşmayı Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Tosya Temsilcisi Galip Yaman, daire ve kurum amirleri, gaziler, gazi yakınları, şehit aileleri ve şehit yakınları, STK temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

19 Eylül Gaziler Günü Törenle Kutlandı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!