19 Mayıs Kutlama Mesajları

featured

Gülşen’in 19 Mayıs Kutlama Mesajı

Ak Parti Kastamonu  Milletvekili Gülşen, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma  Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı

AK Parti Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, 19 Mayıs’ın bağımsızlık meşalesinin yakıldığı gün olduğunu belirterek, o gün yanan İstiklal ve Bağımsızlık Meşalesinin bu gün çok daha güçlü şekilde milleti aydınlattığının altını çizdi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımlayan Milletvekili Gülşen, Türk Milleti’nin Kurtuluş mücadelesinin başladığı günün 19 Mayıs 1919 olduğunu ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurtuluş mücadelesini başlatmak için Samsun’a gittiğini ifade ederek;  “Genç, yaşlı, kadın, erkek milletin tamamı Bağımsızlık uğruna bu büyük çağrıyla birlikte ayağa kalkmış ve dünyaya özgürlüğünü haykırmıştır” dedi. Milletvekili Gülşen, 19 Mayıs’ın Milli uyanışın en önemli sembolü olduğunu ve Genç Türkiye’nin temelinin azimle, el birliğiyle, aynı hedef ve idealler etrafında kenetlenmeyle atıldığını belirterek, şu ifadelere yer verdi: “Türkiye’nin geleceği gençlerimizin ellerinde şekillenecektir. Birinci amacımız Türkiye’nin dünya ülkeleri arasında en tepede yerini almasıdır. AK Parti iktidarı bunun mücadelesini vermektedir. Ulu Önder Atatürk’ün de işaret ettiği gibi çok, ama çok çalışmalıyız ve ülkemizin tarihsel süreçte elde ettiği kazanımlara sahip çıkmalıyız. Bu da ancak çalışmakla, okumakla, araştırmakla, sorgulamakla ve tarihi iyi bilmekle olur. Ulu Önder geleceğin güçlü Türkiye’sinin gençlerin omuzlarında yükseleceğini bildiği için bugünü gençlerle özdeşleştirmiştir ve bu bayramı onlara hediye etmiştir. Bu nedenle bu sorumluluğu taşıyacak bireyler olmalıyız ve ileri demokrasilere ulaşmak adına çok çalışmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, Gençlerimiz başta olmak üzere milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet, şükran ve minnetle anıyorum.”

 

Rektör Aydın’ın  19 Mayıs Kutlama Mesajı

Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Aydın mesajında “Mustafa Kemal Atatürk’ün 1919da yaktığı istiklal meşalesi, tarihimize yöne veren mühim hadiselerden biridir.  Bu manalı günün tarihinde yatan anlamını daha iyi idrak edebilmemiz için temelinde dostluk, sulh, sevgi ve kardeşlik duyguları taşıyan spor ile bütünleştirilip bayrama dönüştürülerek bizlere armağan edilirken, bütün dünyaya da mesaj verilmiştir. İstiklalimizin kazanılmasında mühim vazifeler üstlenen gençlerimizin istikbalde de vazifelerini ve mesuliyetlerini layıkıyla yapan fertler olmalarını temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurulmasında bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmet, minnet ve hürmetle anıyor, bütün Türk milletinin ve gençlerimizin Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum.”

 

Çınar’ın 19 Mayıs Kutlama Mesajı

 

Destanlaşmış büyük kurtuluş mücadelemizin başlangıcı olan 19 Mayıs 1919,  Tarihin en büyük kahramanlık destanının yazıldığı, millet olarak birlik ve beraberlik içinde düşmana karşı büyük bir zaferin kazanıldığı, cesaret, fedakârlık ve kahramanlığın en büyük örneklerinin verildiği kurtuluş savaşımızın başlangıcıdır.

 

19 Mayıs 1919, dönemin sömürgeci güçlerince dayatılan bir geleceği reddederek “Milletin bağımsızlığını, yine milletin azim ve kararının kurtaracağına” inanan Atatürk’ün, Cumhuriyetle sonuçlanacak bağımsızlık mücadelesine başladığı gündür.

 

19 Mayıs, zedelenen, aşağılanan milli onurun dirilişi, teslimiyetçi, tavizkâr yönetimlere karşı milli devletin doğuşu; çağın stratejik dengelerini ve zafiyetini gözeten akıl, sağduyu ve vizyonun adıdır.

 

19 Mayıs 1919 Türk Milletinin bu yeniden doğuşunun başlangıcı olan bir gündür ve bizler için çok büyük bir anlam ve öneme sahiptir.

 

19 Mayıs 1919, aziz vatanımızın işgal ve istilaya uğradığı bir dönemde milliyetçi kahramanların her türlü imkânsızlık içinde, sadece büyük Türk Milletinin asaletinden doğan manevi kudretine inanarak mücadeleyi başlattıkları günün adıdır.

 

Ülkemiz sömürgeci dünya tarafında işgal edilerek Türk Milletinin yok edilmek istendiği bir zamanda 19 Mayıs 1919 günü Aziz Türk milleti olarak ülkemizi düşman işgalinden kurtarmak için başlattığımız mücadele büyük bir zaferle neticelenmiş ve bütün dünya Türk Milletini yok etmenin hayal den öteye geçemeyeceğini kati olarak anlamıştır.

 

Bundan dolayıdır ki bu büyük zaferin başlangıcı olan 19 Mayıs bizim için bir bayram olmuş ve Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Paşa tarafından Türk Gençliğine armağan edilmiştir.

 

Türk Milletinin şanlı tarihinde tartışmasız önem ve ayrıcalığa sahip olan bu günü, bağımsızlık ve özgürlüğe duyulan özlemin, son yurdumuz Anadolu coğrafyasında yankılanıp kabul edildiği 19 Mayıs 1919’un yıldönümünü, yeni bir milli başlangıca vesile olması temennilerimle kutluyorum.

 

Bu güzel günü bir bayram olarak bize ve Türk gençliğine armağan eden büyük Atatürk’e müteşekkiriz.

 

Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bütün silah arkadaşları ve vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum.

 

Başkan Şahin’in 19 Mayıs Kutlama Mesajı

Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Şahin Mesajında 96. yıldönümüne ulaştığımız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Kurtuluş Savaşının başlangıcı olan 19 Mayıs 1919 tarihi, Türk Milletinin yeniden doğuşunun ve kurtuluş ateşinin yakıldığı çok önemli bir gün, Türkiye Cumhuriyetine ulaşan uzun ve zorlu sürecin ilk adımıdır. 19 Mayıs Dünya tarihi için de, ulusal direnç ve azmini yitirmeyen milletlere hiçbir gücün zincir vuramayacağı gerçeğini kanıtlayan yeni bir sayfa açmıştır. Bu özelliğiyle 21. yüzyılda yaşanacak uluslararası ilişkilerin her safhasında hatırlanacaktır ve göz önünde bulundurulacaktır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün temellerini attığı çağdaş uygarlık düzeyine ulaşılması sürecinde, milletçe en büyük gücümüz; yetenek, bilgi ve inançla bezenmiş gençlerimizdir. Atatürk’ün “En Büyük Eserim” dediği Cumhuriyeti, Gençlerimize emanet etmesi, onlara olan inancının, sevgisinin ve güveninin göstergesidir. Türk Gençliği’nin Atatürk’ün emaneti olan Türkiye Cumhuriyetine ve ebediyen hür ve bağımsız yaşayacak Türk Milletine karşı görev ve sorumluluklarını yerine getireceğinden kuşkumuz yoktur. Bunun içindir ki, bir yandan bu günün anlam ve öneminin gençler tarafından kavranması için onlara armağan etmiş, diğer yandan da ülkemizin geleceğini her zaman güvendiği ve inandığı Türk gençliğine emanet etmiştir.Bu duygu ve düşünceler içerisinde, müreffeh Türkiye’de kardeşçe barış içerisinde yaşamak dileğiyle, tüm ülkemizin bu büyük bayramını en içten dileklerimle kutluyor; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Nalbantoğlu’nun 19 Mayıs Kutlama Mesajı

AK Parti Kastamonu Millet Vekili adayı Zafer Nalbantoğlu  ,19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik-Spor Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda “ Türk milletinin tarihinde dönüm noktası olarak Samsun’da atılan ilk adımın 91. yıldönümünü milletçe kutladıklarını vurgulayarak, “19 Mayıs 1919 dönemin sömürgeci güçlerince dayatılan bir geleceği reddederek ‘Milletin bağımsızlığını, yine milletin azim ve kararının kurtaracağına’ inanan Atatürk’ün Cumhuriyetle sonuçlanacak bağımsızlık mücadelesine başladığı gündür” ifadesini kullandı

   Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, dört bir yanı işgal altındaki Anadolu topraklarında, kurtuluş mücadelesini başlattığı günün 91. yıldönümünü kutlamanın, mutluluk, gurur ve coşkusu içerisinde olduklarını belirten, AK Parti Kastamonu Millet Vekili adayı Zafer Nalbantoğlu  açıklamasında “Dünyaya örnek bir kurtuluş mücadelesini veren Türk milleti yediden yetmişe kadın-erkek, büyük-küçük demeden top yekun savaşarak, bu toprakları yeniden vatan yapmışlardır. İşgal güçlerince milletimize layık görülen kaderi değiştiren Kurtuluş Savaşı, esareti kabullenmeyen bir milletin kahramanlık destanıdır. 

   Bu savaş, Türk Milletinin kahramanlığının, vatan sevgisinin ve bağımsızlık aşkının, belgesidir. Vatan sevgisini tüm değerlerin üstünde tutan, bağımsızlığından hiçbir zaman ödün vermeyen Türk Milleti, dünya üzerinde yüzlerce yıla dayanan varlığını, sahip olduğu bu özelliğe borçludur. Gençliğimiz en önemli varlığımız ve gücümüzdür. 19 Mayıs tarihinin Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından bayram olarak gençlerimize hediye edilmesi bunun en güzel göstergesidir.

Bu vesile ile yüce Türk Milletinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor bayramını kutlar; başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.

Başkan Ekşi’nin 19 Mayıs Kutlama Mesajı

AK Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik-Spor Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda “Gençliğimiz en önemli varlığımız ve gücümüzdür” dedi.

Atatürk önderliğinde 19 Mayıs 1919’da başlatılan hareketle Türk milletinin sönmek üzere olan umutlarının yeniden canlandığını belirten EKŞİ, şunları kaydetti: 

’19 Mayıs 1919’da sonsuza kadar yaşayacak olan Türkiye Cumhuriyeti’nin temelleri atılmıştır. Ulaşılan bu zaferi sürekli kılmak isteyen Büyük önder, bunu ancak gençlerin omuzlarında yükseleceği inancıyla bugünü ülkemizin geleceği olan Türk gençliğine armağan etmiştir. Türk milletinin Atatürk önderliğinde yaktığı bağımsızlık ateşinin ilk adımı olan 19 Mayıs, Atatürk’ün gençliğe verdiği önem ve değerin sembolüdür. Bizler de gençliğimize güveniyor, onların yüzündeki ışıltıda her geçen gün güçlenen ülkemizin geleceğini görüyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük önder Atatürk başta olmak üzere vatanımızın bağımsızlığı ve bütünlüğü adına aziz canlarını veren şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, tüm vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı en iyi dileklerimle kutluyorum.’

 

19 Mayıs Kutlama Mesajları

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

deneme bonusu veren siteler -
deneme bonusu veren siteler
- Goley90 - tiktok takipçi satın al - instagram likes - istanbul escort - mecidiyeköy escort - bakırköy escort - postegro - istanbul escort - Baywin - sahabet giriş - Aviator oyna - porno izledeneme bonusu veren siteler -
deneme bonusu veren siteler
- Goley90 - tiktok takipçi satın al - instagram likes - istanbul escort - mecidiyeköy escort - bakırköy escort - postegro - istanbul escort - Baywin - sahabet giriş - Aviator oyna - porno izle