23 Nisan Kutlama Mesajları

featured

GÜLŞEN “TARİHİ BİR DÖNÜM NOKTASIDIR”

 23 Nisan geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bayramı olmasının yanında, milletimiz ve ülkemiz için tarihi bir dönüm noktasıdır.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki istiklal mücadelesinin en önemli kilometre taşlarından birini oluşturmuştur. Kurtuluş Savaşını Meclis idare etmiş ve nihayet başarıda önemli pay sahibi olmuştur. Meclisimizin kuruluşundan bu yana ülkemizin her bölgesinden temsilciler gelerek katkı vermişlerdir. Meclisimiz milli iradenin tecelli ettiği yerdir. Millî iradeye saygı duyulmalı, milli iradenin tezahür etmesine engel olabilecek her türlü tutum ve davranışlardan kaçınılmalıdır. Türkiye Cumhuriyeti ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Bu bütünün içinde yer alan farklı ırk, dil, inanç, mezhep ve düşünceler ülkemizin zenginlikleridir.

Dünyada çocukların kutladığı tek bayram olan 23 Nisan; barış, hoşgörü ve kardeşliğin sembolüdür. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 92. yıldönümünü ulus olarak coşku ve heyecanla kutluyoruz. Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımıza armağan edilen 23 Nisan Gününün ülkemize huzur ve esenlik getirmesini diliyorum.

**********************************************

TÜRKÖZ ” İLK VE TEK ÇOCUK BAYRAMI “

‘’ Cumhuriyetin Kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK,  yarının büyükleri çocuklarımıza  verdiği değeri ve duyduğu güveni göstermek adına, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı gün olan 23 Nisan’ı  Türk ve dünya  çocuklarına Ulusal  Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak armağan etmiştir. Bu bayram günümüzde dünya çocuklarının katılımıyla kutlanan ilk ve tek çocuk bayramı olma özelliği taşımaktadır. Çocuklarımıza daha güzel bir ülke bırakmak, onları huzur, güven ve barış ortamında geleceğe hazırlamak devletimizin ve birey olarak hepimizin üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmesi ile olanaklıdır. Çocuklarımızın araştıran, sorgulayan, aydınlık bakış açısına sahip, kendine güvenen, yeniliklere açık, demokrasiyi ve çağdaş yaşamı özümsemiş bireyler olarak yetiştirilmeleri temel amacımız olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımıza mutlu bir gelecek diliyorum’’.

**************************************************

ŞAHİN”BAĞIMSIZLIK ATEŞİ KURUMSALLAŞMIŞTIR”

Tosya Belediye Başkanı Kazım ŞAHİN, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. ŞAHİN mesajında; Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, “Türk’üm” diyen her insanın vatan toprakları üstünde ayrıcalıksız ve kaynaşmış bir Türk milletini temsil ettiğini özellikle vurgulamıştır.“ Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” ilkesi doğrultusunda hiç bir güç, hiç bir iç ve dış kuvvet bu hakkı ulusun elinden alamaz. Milletimiz, en kutsal varlığı olan bağımsızlığını gerektiğinde canı pahasına korumuştur ve her zaman da koruyacaktır.

 

Düşmanların vatan topraklarını işgal ettiği buhranlı dönemde, Ulu Önder Atatürk’ün Anadolu’ya ayak basmasından başlayarak sırasıyla Samsun, Amasya, Erzurum ve Sivas’ta gittikçe yükselen bağımsızlık ateşi, 23 Nisan 1920’de Ankara’da kurumsallaşmış ve Türkiye Büyük Millet Meclisi açılmıştır. Bu sayede milli egemenlik gerçek sahibi olan Türk Milleti’ne teslim edilmiştir.

 

Bu Bayramın Ulu Önder Atatürk tarafından çocuklara armağan edilmesi de benzeri bulunmayan bir davranıştır. Şüphesiz bu sayede geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın milli egemenlik ve millet olma bilinci ile yetiştirilmesi hedeflenmiştir.

Bu vesile ile başta kıymetli hemşerilerim olmak üzere yüce Türk Milleti’nin ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarım.

 

Ne Mutlu Türk’üm Diyene

 

/Belediye Basın Bürosu

***************************************************

KÜÇÜKMORKOÇ”BU SEVİNCİ HEP

BİRLİKTE YAŞIYORUZ”

 

 

AK Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayınlayan Küçükmorkoç, ”Bugün ulusumuzun milli iradesinin temsil edildiği, Cumhuriyetimizin en önemli kurumlarından olan TBMM’nin açılışının 92. yıldönümü ile, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yarınlarımızın teminatı çocuklarımıza armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını gurur ve coşkuyla kutluyor, bu sevinci hep birlikte yaşıyoruz.
Çocuklarımızın Ulusal bağımsızlığın teminatı olduğunu her fırsatta dile getiren Atatürk, dünyanın hiçbir ülkesinde yapılmayanı yaparak, Millet Meclisinin açıldığı büyük günü onlara armağan etmiştir. Bunun altında çocuklara duyulan büyük bir inanç ve güven yatmaktadır. Çocuklara armağan edilen ve tek evrensel bayram olma özelliğini taşıyan 23 Nisan, Türkiye Cumhuriyeti’nin, çocuklarımızın ve gençlerimizin omuzlarında yükseleceğine olan inancın ifadesidir. Bu duygu ve düşüncelerle değerli halkımızın ve çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten duygularımla kutluyorum” dedi.

*************************************************

YUR” MİLLİ ONURUN EŞSİZ BİR ABİDESİ”

 

 

MHP Tosya İlçe Başkanı İsmail Yur 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 92. yıldönümünü kutlamanın sevincini belirterek, tüm çocukların bayramını kutladı.

Milli kimliğin, milli egemenliğin ve milli onurun eşsiz bir abidesi TMBB’nin kuruluşunun 92. Yıldönümünü kutluyoruz. Milli mücadeleyi yönetmiş, ülkemizi bağımsızlığa kavuşturmuş, Cumhuriyeti kurmuş, “Gazi” ünvanını taşıyan TBMM; bundan 92 yıl önce Hacı Bayram Camiinde kılınan Cuma Namazı’nda sonra dualarla, salalarla, hatimlerle ve kurbanlarla açılmış ve bizlere emanet edilmiştir. Emanet edilen meclis binası değil ağır bedeller ödenerek kazanılan Milli Şuur, milli duruş, birlik ve beraberlik, Türklük gurur ve şuuru, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir.” sözü ile millet egemenliğidir. Bizlere emanet edilen bu mirası koruma, en ileri seviyeye taşıma bilincini damarlarındaki asil kanda taşıyan, yarınlarımızın umudu olan çocuklarımıza Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk‘ün kararıyla bütün hediye edilen 23 Nisan;Dünyada çocukların kutladığı tek bayram, barış, hoşgörü ve kardeşliğin sembolü olmuştur. Burada, bundan tam 92 yıl önce bu aziz vatanı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni bizlere emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, dava arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyoruz. Bu vesileyle milletimizin ve çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlar, selam ve saygılarımı sunarım.

 **********************************************

 

AK PARTİ İL BAŞKANI AV. METİN ÇELİK’İN 23 NİSAN MESAJI

Bugün ülkenin her köşesinde, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 91. yıldönümünü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı gururla kutluyoruz. Yarının büyükleri çocuklarımızın sevincini ve coşkusunu paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum.

23 Nisan 1920, aziz milletimiz için tarihi değer taşıyan bir dönüm noktasını ifade etmektedir. 23 Nisan 1920, ülkemizi işgal etme teşebbüsleri karşısında, Türk milletinin egemenliğini eline aldığı, vatanına sahip çıktığı günü simgelemektedir.
Büyük Atatürk’ün önderliğinde “Milletin istiklalini yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır” parolasıyla yürütülen istiklal mücadelesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması, vatanın kurtarılması ve Cumhuriyet’in ilan edilmesiyle nihai hedefine ulaşmıştır.
Olağanüstü şartlar altında görev yapan Yüce Meclis, üstlendiği ağır sorumluluğu milletimizin iradesine uygun bir şekilde yerine getirmiştir.

Bugünün çocukları olarak, bir taraftan çocukluğunuzu yaşarken, diğer taraftan da, aileleriniz ve devletimiz tarafından sağlanan imkan ve fırsatların kıymetini bileceğinize, kendinizi en iyi şekilde yetiştirebilmek için daha çok gayret göstereceğinize eminiz.
Sizlerin, Türkiye’yi bugünkü seviyeye getiren nesillerin izinden gideceğinize, ülkenin huzuru, refahı ve gelişmesi için zorluklar karşısında yılmayacağınıza inancım tamdır.
Tüm insanlığın ortak amacı olan, barış ve kardeşlik içinde bir dünyanın kurulması, siz çocuklarımızın eseri olacaktır. Sevgi dolu yüreğiniz, hoşgörünüz ve iyi niyetiniz barışın temelini oluşturacaktır.
Hepinizi çok sevdiğimizi ve güvendiğimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum. Başarılarınız ve mutluluğunuzun daim olması, en büyük dileğimizdir.
Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ü, İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, Birinci Meclis üyelerini saygı, minnet ve şükranla anıyorum.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı şahsım ve teşkilatım adına  tebrik ediyorum.

**********************************************************

Ak Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Niyazi Keskin’in 23 Nisan Mesajı‏ 

 

 Kurtuluş Mücadelesi’nin ve Türk demokrasi tarihinin en önemli kurumlarından olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 92. yıl dönümünü kutlamanın engin sevincini, heyecan ve coşkusunu yaşamaktayız. Milletin yüksek azim ve kararlılığı ile oluşturulan meclisin, önce milleti tek bir çatı altında topladığını, sonra da eşine az rastlanır bir bağımsızlık mücadelesi verdiğini, Çocuklara armağan edilen tek ve evrensel bayram olma özelliğini taşıyan 23 Nisan,Türkiye Cumhuriyeti’nin onlara olan güveninin ifadesidir.
“Ulusun egemenliğini kendi eline aldığı bu mutlu günde, tüm çocuklarımızı ve  gençlerimizi laik, demokratik ve sosyal bir hukuk devleti olan TürkiyeCumhuriyeti’ne sahip çıkma iradesi içinde görmenin gurur ve huzuru içindeyiz. Ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütün olan Türkiye Cumhuriyeti sizlerin bu bilinçli çabalarıyla, dünya devletleri arasında hak ettiği seçkin yeri alacaktır. Başarmak için çalışmak, yaşamak için yarışmak ve mücadele etmek, her günkendimizi bilgilendirmek, yenilemek ve geliştirmek zorundayız. Bu bayram sizler için bir şenlik, milletimiz için gurur günüdür. Sizler Türk Milletinin ve devletinin geleceğisiniz. Biliyoruz ki, yarınlarımız emin ellerdedir.  Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Kurtuluş Savaşının tüm kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutluyor, sevincinizin, coşkunuzun ve ümidinizin daim olmasını diliyor, sizleri sevgiyle kucaklıyorum. “

*******************************************************

AK PARTİ KADIN KOLLARI İL BAŞKANI YÜKSEL ÖZBAY’IN  23 NİSAN MESAJI      

 

   Cumhuriyetin ve demokrasinin temellerinin atıldığı bu tarih ilelebet milli tarihin en parlak sayfalarından biri olarak anılacaktır. Unutulmamalıdır ki Türkiye’nin bugününü ve yarınını temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi, ülkemizin tüm sorunlarının çözüme kavuşturulacağı kurumdur.
Bu milli onur gününün çocuk bayramı olarak kutlanması için Mustafa Kemal Atatürk bu bayramı Türkiye Cumhuriyeti’nin ebediyen var olmasının teminatı olan Türk Çocuklarına armağan etmiştir. Çocuklar, sevgi dolu yürekleri, önyargısız ve aydınlık bakışlarıyla yaşamımızı zenginleştiren, geleceğimizin güvencesi, en değerli varlıklarımızdır.
Bilinmelidir ki; Yegâne amacımız, gelecek nesillere daha güzel bir ülke bırakabilmektir. Sevgi dolu yürekleri ile bugüne anlam katan çocuklarımızın ve aziz milletimizin bayramını en içten duygularla kutluyorum. Milletimizin hürriyetini ve egemenliğini sembolleştiren 23 Nisan’ın tüm ülkemize huzur ve mutluluklar getirmesini diliyorum.

 

 

23 Nisan Kutlama Mesajları

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

deneme bonusu veren siteler -
deneme bonusu veren siteler
- Goley90 - tiktok takipçi satın al - instagram likes - istanbul escort - mecidiyeköy escort - bakırköy escort - postegro - istanbul escort - Baywin - sahabet giriş - Aviator oynadeneme bonusu veren siteler -
deneme bonusu veren siteler
- Goley90 - tiktok takipçi satın al - instagram likes - istanbul escort - mecidiyeköy escort - bakırköy escort - postegro - istanbul escort - Baywin - sahabet giriş - Aviator oyna