3 Mayıs Türkçülük Günü Mesajları

featured

BELEDİYE BAŞKANIMIZ KAZIM ŞAHİN’İN 3 MAYIS TÜRKÇÜLÜK GÜNÜ MESAJI…

Belediye Başkanımız Kazım ŞAHİN, 3 Mayıs Türkçülük Günü münasebeti ile kutlama mesajı yayınladı. Mesajında şu ifadelere yer verdi. “3 Mayıs’ın Türk milliyetçilerinin bayramı olduğunu ifade ederek, “Türk milletini ilimde, maneviyatta, teknikte en yükseğe çıkarma hamlesi olan, yabancı kültüre ve yabancı ideolojilere karşı başkaldırması olan Türkçülük günü kutlu olsun” dedi. 3 Mayıs 1944, milletimizin direncinin bayraklaştığı önemli ve anlamlı bir günü ifade etmektedir. 3 Mayıs, Türk milliyetçilerinin bu kutlu mücadelesini anlamak başta olmak üzere, Türklüğü ve Türk ülküsünü doğru okumak, geçmişten ders alıp Türk Milleti`nin onurlu geleceğini inşa etmek için daha çok çalışmanın önemini kavramak olarak kabul edilmelidir. Türk Milleti, ecdadını bildiği, anladığı ve unutmadığı sürece Türk-İslam âleminin liderliğini yapabilecek gücü, kudreti ve fikriyatı kendisinde bulacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle 3 Mayıs Türkçülük Gününü kutluyor, içlerindeki milli şuur ve iman ateşi bir an olsun sönmeyen ve Türk milliyetçiliği tarihinin altın sayfalarını oluşturan ülkü devleri, başta Başbuğumuz Alparslan Türkeş, H. Nihal Atsız ve daha birçok Türk milliyetçisini rahmet ve minnetle anıyorum.”

NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE.

Kazım ŞAHİN

Tosya Belediye Başkanı

Belediye Basın Bürosu /

*******************************************************

MHP TOSYA İLÇE BAŞKANI İSMAİL YUR’DAN 3 MAYIS TÜRKÇÜLÜK GÜNÜ MESAJI

MHP Tosya İlçe Başkanı İsmail YUR, 3 Mayıs Türkçülük Günü’nü kutladı.

Türklüğün aşağılandığı, hor görüldüğü bir vakitte Türk Milliyetçileri, Türklüğü savunmanın bedelini işkencelere ve tabutluklara maruz kalarak, nice çile ve sıkıntılara göğüs gererek ödemişlerdir. Türk milliyetçileri iftiralara, baskılara ve suçlamalara rağmen Türklük şuurundan, Türkiye sevdasından ve Türk birliği ülküsünden vazgeçmemişlerdir. Bu mahkemeler sonucu aydın Türk Milliyetçileri haklı oldukları ortaya çıkarak haklanmışlardır.

Bu önemli günde daha içlerindeki milli şuur ve iman ateşi bir an olsun sönmeyen ve Türk milliyetçiliği tarihinin altın sayfalarını oluşturan ülkü devleri, başta Başbuğumuz Alparslan Türkeş, H. Nihal Atsız, Necdet Sançar, Fethi Tevetoğlu, Orhan Şaik Gökyay, Zeki Velidi Togan, Muzaffer Eriş, İsmet Tümtürk ve daha birçok Türk milliyetçisini rahmet ve minnetle anıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Türk milletinin gelecekte daha önemli noktalarda olması gayreti, azmi ve kararlılığıyla “ 3 Mayıs Milliyetçiler Gününü” kutlamanın gururu içerisindeyiz. Milliyetçiler gününün devletimize ve milletimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.

 

3 Mayıs Türkçülük Günü Mesajları

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!