31 Aday Memur Asaletlerine Kavuştu

featured

Üniversitemizde yaklaşık 1.5 yıl önce göreve başlayan aday memurlarımız 10 Nisan 2012 tarihinde Kuzeykent Kampüsü’ndeki Merkezi Yemekhanede yapılan “Asalet Yemin Töreni” ile asaletlerine kavuştu.

Törene Rektörümüz Prof. Dr. Seyit AYDIN’ın davetlisi olarak Cumhuriyet Savcıları Bülent CEBECİ ve Ercan YALÇINKAYA’nın yanı sıra Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ali Rafet ÖZKAN ve Prof. Dr. Önder ÇAĞIRAN, Üniversitemiz Genel Sekreteri Mehmet GEMALMAZOĞLU, Genel Sekreter Yardımcısı Muhiddin SAĞLAM, Türkiye İstatistik Kurumu (TUİK) Bölge Müdürü İsmail GÖKALP, İhsangazi Belediye Başkanı Zühtü DANACI, fakülte dekanları, yüksekokul ve meslek yüksekokul müdürleri ile idari birim amirleri katıldı.

31 aday memurumuzun yemin ettiği törende konuşma yapan Rektörümüz AYDIN: “Bugün arkadaşlarımızın hayatlarındaki en önemli ve en mutlu günlerinden biri. Artık hayatlarında yeni bir döneme başlıyorlar. Sizler maddi olarak zengin olmayacaksınız belki ama manevi anlamda bu güzel ülkemiz için iyi işler yaparak bunun mutluluğunu yaşayacaksınız. Memurlarımıza bu günden itibaren meslek hayatlarında başarılar ve mutluluklar diliyorum.” diye belirtti.

Rektörümüzün konuşmasından sonra tören, üniversitemiz memurlarına rozet takımı ve hediyelerinin sunulmasının ardından verilen ikramla son buldu.

31 Aday Memur Asaletlerine Kavuştu

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!