9. Arapça Yarışmasında İl İkincisi

featured

Tosya Anadolu İmam Hatip Lisesi 9. Arapça Yarışmasında İl İkincisi

Araç Anadolu İmam Hatip Lisesi organizesinde yapılan 9. Arapça Yarışmasında Tosya Anadolu İmam Hatip Lisesi il ikincisi oldu.

Kastamonu Merkez ve İlçelerdeki Anadolu İmam Hatip Liseleri ve bünyesinde Anadolu İmam Hatip Lisesi Programı olan Çok Programlı Liselerin katılımıyla gerçekleştirilen 9.Arapça etkinlikleri “Şiir Okuma Yarışması”  dalında Tosya Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Yusuf KÖROĞLU İl İkincisi oldu. Yarışmada ikinci olan Yusuf KÖROĞLU ödülünü İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin KENDİR´den aldı.

Tosya Anadolu İmam Hatip Lisesi, 9.Arapça etkinlikleri “Arapça Metin Canlandırma Yarışması”  dalında ise il üçüncüsü oldu.

Yarışmada; Selman ÇÜRÜK, Yavuz KAYIHAN, Ömer Faruk AYGÜN, Memiş HARAÇ, Emre BİLGET, Hulusi Furkan ÇIKRIKCI´dan oluşan Tosya Anadolu İmam Hatip Lisesi ekibi izleyenlerden büyük beğeni aldı ve İl Üçüncüsü olarak ilçemizin adını ilk üçe yazdırdı.

Öğrencilere ödülleri Araç İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfettin YILDIRIM tarafından verildi.

Öğrenciler başarılarında emeği olan başta Müdür Yardımcısı M.Cengiz ERKULA, Meslek Dersleri öğretmeni Salih ŞEKERCİ ve Nezahat ALIŞKAN olmak üzere tüm öğretmenlere teşekkür etti.

9. Arapça Yarışmasında İl İkincisi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!