Tosya Marangozlar Odası Başkanı Salim Karabıyıkoğlu KESOB Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.
Kastamonu Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Toplantının ardından yapılan seçimde Başkan Yücel Gedik tekrar başkan seçilerek güven tazelerken, ilçemizden Tosya Marangozlar Odası Başkanı Salim Karabıyıkoğlu da yönetim kurulu üyeliğine seçildi.
Seçimlere ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Salim Karabıyıkoğlu; “Bugün yapılan KESOB Kastamonu Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği OLAGAN GENEL KURULUNDA Güven tazeleyen kıymetli Başkanım Yücel Gedik ve yönetim denetim disiplin kurulunda yer alan tüm başkanlarımı tebrik eder yeni dönemde başarılar dilerim
Yeni dönemde de tekrardan şahsıma yönetim kurulu üyeliği görevi veren KESOB Başkanım Yücel Gedik’e şahsım ve camiamız adına teşekkür ederiz Rabbim mahcup etmesin inşallah hayırlı olsun başarılı görevler yapmak nasip etsin” dedi.



Yorumlar kapalı.