1. Haberler
  2. Yerel Gündem
  3. Gazetemiz Muhabirlerinden Mualla Ünsal Vefat Etti

Gazetemiz Muhabirlerinden Mualla Ünsal Vefat Etti

featured
Screenshot
0
Paylaş

Uzun yıllar gazetecilik mesleğine emek veren, Gazetemiz muhabirlerinden Mualla Ünsal, tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Açıksöz Gazetesi’nde 2010 yılından bu yana muhabir olarak görev yapan Ünsal, bir süredir tedavi gördüğü Ankara Etlik Şehir Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

Gazetemiz Sahibi Mehmet Ünsal’ın eşi olan Mualla Ünsal, uzun yıllar boyunca haber takibi ve çalışmalarıyla gazeteye katkı sundu. Başarılı gazeteciliğinin yanı sıra zaman zaman editörlük ve reklam departmanında da görev yapan Ünsal, çalışma arkadaşları tarafından özverili ve başarılı bir meslektaş olarak anıldı.

Açıksöz Gazetesi olarak muhabirimize Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm meslektaşlarına başsağlığı dileriz.

Gazetemiz Muhabirlerinden Mualla Ünsal Vefat Etti
+ -

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.