ABB’den Kara’ya “Üstün Hizmet Belgesi”

featured

ABB’den Kara’ya “Üstün Hizmet Belgesi”

    Anadolu Basın Birliği Kastamonu Şubesi, Kastamonu’ya veda edecek olan Vali Mustafa Kara’ya “Üstün Hizmet Belgesi” vererek teşekkür etti. ABB’nin belgesini onuruna verilen yemekte alan Kara, Kastamonu yerel basınının örnek alınacak konumda bulunduğunu söyledi.

    Hükümetin çıkarttığı son valiler kararnamesinde Ankara Merkez Valiliği görevine atanan Vali Mustafa Kara, Kastamonu basınının her zaman örnek alınacak konumda bulunduğunu, 6,5 yıllık görev süresi içerisinde her zaman basının desteğini gördüğünü söyledi.

   Vali Kara, Anadolu Basın Birliği (ABB) Kastamonu Şubesi tarafından İl Özel İdare Misafirhanesi’nde önceki gece onuruna verilen yemeğe katıldı. Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu, Rektör Bahri Gökçebay, İl Jandarma Komutanı Mehmet Akgün, Emniyet Müdürü Sami Uslu ve eşlerinin katıldığı yemekte konuşan Vali Kara, böylesi bir gecenin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

   Kendisine verilen üstün hizmet belgesi ve diğer ödüllerin onur verici olduğuna işaret eden Kara, “Kastamonu’ya altı buçuk yılın üzerinde hizmet etme şansımız oldu. Bu süre içersinde basın mensuplarının bize yaklaşımı son derece olumluydu. Kastamonu’ya hizmet için açık bir şekilde destek verdiklerini gördüm. Basın mensuplarımıza da teşekkür ediyorum. Eğer hizmet ettiğiniz alanda yaşayan insanlar yaptığınız hizmetin değerini idrak ediyorsa işimiz o zaman kolay demektir. Basın mensuplarımızın, özellikle Kastamonu basınının farklı olan bu yapısının bilinmesinde fayda olacağını düşünüyorum” diye konuştu.

   Kastamonu basınının ulusal medyaya örnek olabilecek nitelikte olduğunu da vurgulayan Vali Mustafa Kara, görev süresince sabahları bir saatini yerel basını okumaya ayırdığını da ifade etti ve Kastamonu basının olumlu eleştirileriyle, destekleriyle her zaman yol gösterici olduğuna dikkat çekti. Kara, kendisine verilen ödülleri de evinin önemli bir köşesinde ömür boyu saklayacağını kaydetti.

   Gecede konuşan ABB Kastamonu Şube Başkanı Sebahattin Büyükoral ise Kara’nın Ankara’ya atanmış olmasından üzüntü duyduklarını ifade etti. Büyükoral, Vali Kara’nın başkentte yalnız kalmayacağını Kastamonulular tarafından sık sık ziyaret edileceğini de sözlerine ekledi.

  Gecede, Vali Mustafa Kara’ya ABB ve Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti ile bazı basın kuruluşlarının ödülleri takdim edildi. 

 
ABB’den Kara’ya “Üstün Hizmet Belgesi”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!