Açılışına Bakan Ayşenur İslam Bekleniyor

featured

Avrupa standartlarında inşa edilen Tosya Huzurevi,

Açılışına Bakan Ayşenur İslam Bekleniyor

 

İlçemizde inşa edilen ve sona gelinen huzurevinin açılışına Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’ın gelmesi bekleniyor.

Tosya Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından temeli atılarak inşaatına başlanan Tosya Huzurevi gün saymaya başladı. İnşaatında sona gelinen huzurevinin tefrişatının tamamlanmasıyla hizmet vermeye başlayacak.

Geçtiğimiz yıllarda Dernek Başkanı Fazıl Ateş öncülüğünde temeli atılan ve inşaatına başlanan Tosya Huzurevi kaba inşaatın bitirilmesinin ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na devredilmişti.  Huzurevini kaba inşaat olarak teslim alan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı kısa sürede yatırım programına alarak 300 takvim günü bitirme süreli ihalesi yapılmıştı.

O inşaatta sona gelindi. Önümüzdeki günlerde yüklenici firma tarafından binanın teslim edilmesi bekleniyor.

İlkbahar’da hizmete başlaması beklenen Tosya Huzurevi’nde 83 kişi hizmet alacak. Kompleks olarak inşa edilen huzurevinde kalacak olan 60 yaş üstü vatandaşlar sosyal alanlarda vakitlerini en güzel şekilde geçirecekler.

Avrupa standartlarında inşa edilen Tosya Huzurevi Kompleksi’nin hizmete başlamasıyla birlikte açılışa Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’ın gelmesi bekleniyor.

Siyasi kaynaklardan edinilen bilgilere göre ilçemizde tamamlanan ve yeni temeli atılacak olan kamu yatırımlarının açılışları önümüzdeki günlerde yapılacak. Bu açılışlar için girişimler devam ediyor. Farklı zamanlarda yapılacak olan açılış ve temel törenlerine bakanların katılması için çalışmalar görüşmeler devam ediyor. Tamamlanma aşamasına gelen Tosya Huzurevi’nin açılışına programda değişiklik olmazsa Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’ın ilçemize gelmesi bekleniyor.

 

Açılışına Bakan Ayşenur İslam Bekleniyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!