Adaylar Kadı Dağı’nda Karşılandı

featured

AK Parti’nin 3 milletvekili adayı Mustafa Gökhan Gülşen, Metin Çelik ve Zafer Nalbantoğlu dün Ankara dönüşü partililer tarafından Kadı Dağında yapılan büyük katılımlı bir organizasyonla davul zurnayla karşılandı. Karşılamanın ardından geçilen il başkanlığında açıklama yapan AK Parti Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen; ”Hakkı Köylü vekilimiz yurt dışı seçim çalışmalarında görevli 2 hafta orada çalışacak sonra aramıza katılacak. Bu ekibin duasıyla gayretiyle hedefe zafere ulaşacağız. Biz 3-0 için gerekli hizmetleri yaptık. “Tarlada izi olanın harmanda yüzü olur” bizim Kastamonu tarlasında izimiz var. Havaalanıyla, tünelle, hızla yapımı devam eden 400 yataklı hastanemizle, İnebolu yolunun projesinin devamıyla, yaptığımız duble yollarla, hızla geliştirdiğimiz üniversitemizle, ilçelerimizde yaptığımız okullar ve spor tesisleriyle, Kastamonu’nun 13 bin kilometrekare alanında 20 ilçesinde yaptığımız hizmetlerle bizim tarlada izimiz var.”

 “Bizim daha büyük daha güçlü hizmetleri getirebilmemiz için isteğimizi yukarda daha fazla ifade edebilmek için bize 2011 seçimlerinde Kastamonu’nun 130 bin kişinin verdiği desteği artırma gayretindeyiz diyen Gülşen,”Bu seçimde 140 bin hedefine ulaşacağız kendimiz için böyle bir hedef koyduk. Hedefimize ulaşmak arzusundayız. Tarlada izimiz var takdir milletimizindir.”

Başladığımız hizmetleri hızla bitirmek için, projelerini yaptığımız ve başlayacağımız hizmetleri Kastamonu’ya kazandırmak için biz ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini vurgulayan Gülşen,” Durmak yok yola devam diyoruz. Kastamonulu hemşehrilerimizden destek istiyoruz. Türkiye’de herkesin bildiği bir gerçek var. Yine önümüzdeki dönem Allah’ın izni milletimizin takdiri ile desteği ile AK Parti tek başına iktidar olacaktır. Biz tek başına iktidardan buradan ne kadar güçlü gidersek o kadar fazla şey alabiliriz. Muhalefet partilerine saygılıyım ama bizim derdimiz üzüm yemek. Daha fazla hizmet almak. 2 vekille son dönemde bu kadar hizmet edebildik. 3 vekille bir ayağımızıda tamamlarsak daha fazla hizmetleri getirmek için gayret edeceğiz. Bugünden itibaren çalışmalara başlıyoruz biz zaten çalışmayı hiç bırakmadık. İnşallah bu teşkilatlarla artırarak gittiğimiz oyumuzu 2015 genel seçimlerinde 140 bin oy hedefini aşarak zafere ulaşmak istiyoruz. Biz sefere memuruz zafer Allah’ın takdiridir. Güzel bir karşılama oldu emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.”dedi.

“İnanıyoruz ki 3-0 hedefine ulaşacağız”

Milletvekili Adayı Zafer Nalbantoğlu; ”Bu kutlu yürüyüşte aday adayı olarak yola çıkmıştım.  Bu süreç sonunda bizlere destek olan herkese çok teşekkür ederiz. Bizi Kastamonu AK Parti 3’üncü sıra milletvekili adayı olarak gösteren genel merkezimize teşkilatımıza teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz.  30 aday adayımız vardı. Hepsi birbirinden kaliteli, hepsinin ayrı meziyetleri var. Genel merkezimiz taktir gördü ve listeyi bu şekilde yaptı. Listedeki isimler teşkilatın mutfağında yetişmiş ve yıllarını ak partiye harcamış isimlerdir. İnşallah Kastamonu’daki hedefimiz amacımız aracımız 3 tane milletvekilini meclisini göndermek olacaktır. 24’üncü dönemde yine Kastamonu adayıydım.  O zaman nasıl çalıştıysak şimdide ondan daha fazla çalışacağız. İlçe ilçe, sokak sokak ev ev gezerek gece gündüz çalışacağız. Kastamonu için AK Parti için 2023 hedeflerimiz için muvakkat olacağız. Biz çalışacağız tevekkül edeceğiz. Allah hayırlısı ne ise onu versin.Ancak biz inanıyoruz ki 3-0 hedefine ulaşacağız” dedi.

“2011 seçimine göre daha güçlüyüz”

Bugün güzel bir karşılama töreni olduğunu belirterek sözlerine başlayan AK Parti Milletvekili Adayı Metin Çelik,” Karşılama töreninde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.  Uzun bir aday adaylığı süreci yaşadık. Önceki seçimlere nazaran daha uzun bir süreç yaşadık. Birazda stresli siyebileceğimiz bir süreçti. Bu sürecin sonunda teşkilatın beklentilerini karşılayacak bir liste oluşturuldu. Öncelikle genel başkanımıza bu kararı veren genel merkez yetkililerimize teşekkürü borç biliyorum. Hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyoruz. 3 milletvekilimizin seçilerek Kastamonu’muzu temsil edeceğini yürekten inanıyorum.  2011 seçimlerinde ben il başkanıydım. O günde hedefimiz aynıydı. Teşkilatımız daha genişledi. Kastamonu belediyesini kazandık. Tosya Taşköprü Belediyelerini ilave ettik. O seçime göre çok daha güçlüyüz. 2011 seçimlerinden sonra Kastamonu’nun geçirdiği süre önemliydi. Biz 2011 seçimlerinde hangi sözleri verdiysek hala onların arkasındayız.”

“Milletimiz bu kazanımlarımızın karşılığını verecektir”

Biz ak parti olarak verdiğimiz sözleri hayata geçirdik diyen Çelik; “Cumhurbaşkanımız 2011 de Nasrullah Meydanı’nda yaptığı konuşmasında iki büyük hedef ortaya koymuştu. Kastamonu’nun ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde sözler vermişti. Onlardan bir tanesi havalimanıydı. Havalimanını çok hızlı bir şekilde bitirdik. Yine Ilgaz tünelinin ihalesini yaparak yüzde 60’lara getirmiş olduk. Kastamonu devlet hastanemizin yapımı da hızla devam ediyor. Bu süreçte birlik beraberlik ve hızlı uyum çok etkili oldu. Benim il başkanlığını bıraktığım kongrede sayın başbakanımız kırık barajının sözünü de verdi. Bu da bizi memnun etti. Umuyorum ki milletimiz bu kazanımlarımızın karşılığını verecektir. Sadece başarı olmak değil daha güçlü bir şekilde önümüzdeki dönemde çabalamak hizmet etmek istiyoruz. İnşallah hep birlikte güle oynaya seçim süreci geçiririz. Ve sonunda hedefimize ulaşırız. Genel Başkan Yardımcımız Nurettin Nebati Kastamonu’ya geldi. İl Başkanımız Genel Başkan Yardımcımızla birlikte. O nedenle toplantıya katılamadı. Hepinize selamı var.”diye konuştu.

Kadı Dağı karşılama programına Belediye Başkanı Tahsin Babaş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Namlı, Kadın Kolları Başkanı Yüksel Özbay, ilçe belediye başkanları, Belediye Meclisi üyeleri ve partililer katıldı.

3 davulla karşılanan Milletvekili Adayları için dualar edildikten sonra 3 kurban kesildi. Ardından il başkanlığına gidilerek orada adaylar tarafından basın açıklaması oldu. Açıklamalar sonrasında AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Namlı tarafından adaylar çiçek verildi.

 

Adaylar Kadı Dağı’nda Karşılandı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!