Ak Parti Gençlik Kolları 8 Mart Kadınlar Gününü Kutladı

featured

Ak Parti Tosya İlçe Gençlik Kolları 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü karanfil dağıtarak kutladı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Büyükkanlı ve yönetim kurulu üyeleri kurum ve kuruluşlar ile özel işyerlerinde çalışan kadınları ziyaret etti.

Başkan Ahmet Büyükkanlı ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretlerine adliyeden başladı. Adliyede çalışan kadınları ziyaret eden Ak Gençler karanfil dağıtarak kadınlar gününü kutladı. Ak Gençlerin bir sonraki durağı ise hastane oldu. Burada da kadınlara karanfil dağıtan gençler 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle karanfil dağıtarak günlerini kutladı.

Ak Parti Gençlik Kolları Başkan ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretlerine emniyet ile devam etti. Kadın polisleri de ziyaret eden gençler karanfil vererek 8 Mart Kadınlar Gününü kutladı. Hükümet Konağını da ziyaret eden gençler buradaki kadın çalışanlara karanfil vererek kadınlar gününü kutladı.

Ak Parti Tosya Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Büyükkanlı ve yönetim kurulu üyeleri özel işyerinde ve çarşı merkezde de kadınlara karanfil dağıtarak 8 Mart Kadınlar Gününü kutladı.

Ak Parti Gençlik Kolları 8 Mart Kadınlar Gününü Kutladı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!