Ak Parti Kastamonu Adayları 3-0’da Kararlı

featured

Ak Parti Kastamonu Adayları 3-0’da Kararlı

 

12 Haziran’da yapılacak 24. Dönem Milletvekili seçimlerinde AK Parti Kastamonu Milletvekili Adayları 3-0’da kesin kararlı görülüyorlar. Seçimlere 23 gün kala, dünle ilgili gazetemize ulaşan bilgilere Milletvekili adayları Kastamonu merkez, ilçeler ve köyleri aralıksız tarıyor ve seçmenin 12 Eylül Anayasa referandumunda gösterdiği doğru tercihini bu seçimde de kullanması için çalışıyorlar. Genel seçimlerde Anayasa’yı değiştirecek milletvekili sayısına ulaşmak isteyen AK Parti Kastamonu Teşkilatı,  Türkiye genelinde 367, Kastamonu genelinde 3 milletvekili çıkarmak için gezilmedik ilçe, belde ve köy bırakmıyor.

Derlediğimz bilgilere göre Ak Parti Milletvekili Adaylarından hemşerimiz Zafer Nalbantoğlu beraberinde Tosya İlçe Teşkilat Başkanı Naci Küçükmorkoç ve Partili üyelerle birlikte Araç ilçesinde çalışmalarını sürdürürdü.

Araç Veznedar Camisinde Cuma namazı kılan Nalbantoğlu, yağmurun altında seçim gezisi yaparak vatandaşlardan destek istedi. Nalbantoğlu’na Araç’lılar büyük ilgi gösterdi. Vatandaşların, “Helal olsun yağmur demeden çamur demeden çalışmalarını sürdürüyor” dedikleri görüldü. Hizmetleri getirmek için de engel tanımayacaklarını kaydeden Nalbantoğlu, “Seçim için yağmur çamur dinlemiyoruz. Kastamonu’ya hizmet getirmek için de hiçbir engel tanımayacağız. Var gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi

Zafer Nalbantoğlu, Araç’ta resmi daireleri, esnafları ve sağlık kuruluşlarını tek tek gezerek seçim için destek istedi.

Araç’taki ziyaretlerini tamamladıktan sonra Tosya’ya intikal eden Nalbantoğlu, akşam da Aşağıkayı köyünü ziyaret etti ve hemşerilerimizden destek istedi.

Ak Parti Kastamonu Adaylarından Mustafa Gökhan Gülşen ise, seçim çalışmalarına merkez ilçedeki  köy ziyaretleriyle devam etti. Gülşen, gündüz ilçe gezileri akşam köy ziyaretleri gerçekleştiriyor. AK Parti Kastamonu Milletvekili Musa Sıvacıoğlu ile birlikte önceki akşam Ümit Köyü Kavun Mahallesi ve Seremettin Köyü’ne giderek seçim için destek istedi.

Sıvacıoğlu toplantıda  iktidarın yaptığı hizmetleri anlattı. Mustafa Gökhan Gülşen de köylülerin sorduğu soruları cevaplandırdı. AK Parti Merkez ilçe Başkanı Av.Feridun Öztürk, yaptığı açılış konuşmasında köylerdeki sorunları bildiklerini çözmek için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi. Gelen bütçe ve paraya göre aciliyete göre köylerin altyapısını tamamlayacakların belirtti.

Mustafa Gökhan Gülşen’in gezisine ayrıca il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

AK Parti milletvekili ve birinci sıra milletvekili adayı Hakkı Köylü, partisinin Gençlik Kolları tarafından organize edilen etkinliğe katıldı.

Kuzeykent seçim bürosunda üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen çiğköfte partisinde gençlerle bir araya gelen Hakkı Köylü, gençliğin kendisine yönelttiği soruları cevapladı.

 

 

 

 

 

 

 

Ak Parti Kastamonu Adayları 3-0’da Kararlı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!