Ak Parti Milletvekili KÖYLÜ Gündemi Tosya’da Değerlendirdi

featured

Ak Parti Milletvekili KÖYLÜ Gündemi Tosya’da Değerlendirdi

Ak Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, gecikmiş bayram ziyaretini telafi etmek için seçmenleriyle buluşmak üzere dün sabah Tosya’ya geldi.

Partililerle buluşan Köylü, öncelikle Bayramda Parti Genel merkezinden uygun görülen görevlendirmeler çerçevesinde  farklı yerlere gitmek durumunda kaldığını, bu nedenle Tosya’ya gelemediğini, bayram akabinde de başlayan yoğun Meclis çalışmalarından ancak fırsat bulabildiğini ifade ederek gecikmiş ziyaretinin hoşgörü ile karşılanması dileğinde bulundu.

Ak Parti Tosya İlçe Teşkilat binasında, hem yerel durumun merkezi idare tarafından geliştirilmesi, iyileştirilmesi ve gelecek için öngörülen yatırımları değerlendirdiği konuşmasında ayrıca Türkiye gündemine de ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.

Öncelikle, Tosya ile ilgili olarak Bölünmüş Yol çalışmaları, Tosya Kastamonu arası Yol yatırım programı ve Tosya Ermelik Berçin Deringöz hattı üzerinde inşası planlanan Göletle Ortalıca Göleti konusunda bilgi verdi ve bunların bir an önce gerçekleştirilmesi için yakından takipçisi olduğunu ifade etti. Yine Tosya ile ilgili olarak 2011-2020 yılları arasında gerçekleştirilmesi planlanan ve Gerede-Merzifon hattından Doğu Karadeniz Otoyoluna bağlanacak Otobanın Tosya güzergahı ve yan bağlantıları konusunda bilgi verdi.

Köylü, Türkiye gündemine ilişkin olarak yaptığı değerlendirmede de, Türkiye’nin Güneydoğusu üzerinden bir çok siyasi oyunun oynanmakta olduğunu, özellikle seçim barajı endişesi taşıyan siyasi yapıların bu olayları sürekli kaşıdıklarını ve buradan doğan problemler üzerinden siyasi rant devşirmek istediklerini isim vermeden detayları ile anlattı. İlçe teşkilatı mensuplarının da bu konularda Hükümetin tutumunu en ince ayrıntılarına kadar samimiyetle seçmene anlatmalarını ve seçmenin kafasını bulandırmak için ortaya atılan komplo teorilerinin bertaraf edilmesi için yoğun bir çabaya ihtiyaç olduğunu vurguladı.

Daha sonra gerek ilçe teşkilatından gerekse basın mensuplarından kendisine yöneltilen soruları cevaplandıran Köylü, daha sonra Ankara’daki TBMM çalışmalarına yetişmek üzere ilçemizden ayrıldı.

 

Ak Parti Milletvekili KÖYLÜ Gündemi Tosya’da Değerlendirdi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!