Ak Parti Teşkilatı Eczacıları Ziyaret Etti

featured

Ak Parti Tosya Kadın Kolları başkan ve üyeleri eczacıları ziyaret etti.

Dünya Eczacılık Günü nedeniyle Ak Parti Tosya İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgi Cınbar ve yönetim kurulu üyeleri ilçemizde faaliyet gösteren hastaneyi ve eczaneleri ziyaret ederek toplum sağlığı için özveriyle çalışan eczacıların gününü kutladı.

Eczacılara gül takdim eden Başkan Sevgi Cınbar, toplum sağlığı için hizmet veren tüm eczaların özveriyle çalıştıklarını söyledi.

 

Ak Parti Kadın Kolları Teşkilatı daha sonra partiye hizmet veren üyelerle birlikte Vefa Yemeği düzenledi. Önceki dönem İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Nezaket Gülabacı ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgi Cınbar tarafından düzenlenen yemekte; partinin kuruluşundan bu yana kadın kolları teşkilatında emek ve hizmet veren teşkilat mensupları bir araya geldi. Bülent Börek Salonunda düzenlenen Vefa Yemeğinde Başkan Sevgi Cınbar, önceki dönem İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Nezaket Gülabacı ve partililere Ak Parti logolu anahtarlık hediye etti.

Toplantıda bir araya gelen yöneticiler ve partililer daha fazla insana ulaşabilmek için ziyaretleri sıklaştırmak ve çalışmaları yoğunlaştırma kararı aldı.

Program fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Ak Parti Teşkilatı Eczacıları Ziyaret Etti

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!