Ak Parti Tosya İlçe Başkanlığında; Genel Başkan Yardımcısının Katılımıyla Teşkilat Buluşması

featured

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in katılımıyla teşkilat buluşması programı düzenlendi.

Tosya Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi’nde düzenlenen teşkilat buluşması programına; Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Ak Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, Ak Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Ak Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, Ak Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Mustafa Corcor, parti yönetim kurulu üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar ve partililer katıldı.

Moderatörlüğünü eski Belediye Başkanı Kazım Şahin’in yaptığı teşkilat buluşması programında açılış konuşmasını Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Mustafa Corcor yaptı. Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ve tüm katılımcılara hoş geldiniz dileklerini ileten Corcor, Tosya’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Teşkilat buluşmasında konuşan Ak Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü yeni başkan seçilen Mustafa Corcor’a hayırlı olsun dileklerini ileterek teşkilatın bir bütün olarak çalışacağını ve her zaman Tosya Teşkilatının yanında olduklarını söyledi.

Programda konuşan Ak Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik’in gündeminde ise yatırımlar vardı. Tosya’ya tarihindeki en büyük yatımların Ak Parti iktidarında geldiğini hatırlatan Çelik, halen içinde bulundukları kültür merkezinin dahi Ak Parti iktidarında yapıldığını söyledi. Yılmadan, usanmadan çalışmaya devam edeceklerini belirten Milletvekili Çelik Ak Parti olarak herkese ulaşmaya çalışacaklarını söyledi.

Programda konuşan Ak Parti Çorum Milletvekili Oğzuzhan Kaya da parti olarak daha çok çalışarak daha çok insana ulaşma gayreti içinde olduklarını söyledi.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılılç ise konuşmasında Tosya’nın Cumhurbaşkanlığı seçiminde %82 oy verdiğine dikkat çekerek daha çok çalışarak herkese ulaşılması gerektiğine vurgu yaptı.

Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı ise konuşmasında, teşkilat buluşması programıyla 7’nci Olağan Genel Kongreye start verdiklerini belirterek genel başkan yardımcısının teşkilat buluşmaları programına katılacağını ve yoğun bir program içinde olduğunu söyledi.

Genel Başkan Yardımcısının ilk defa ilçe teşkilat buluşmalarına katıldığını belirten Avcı, yoğun bir tempoyla çalışarak seçimlere hazırlanacaklarını söyledi.  İlçe ve il teşkilatlarının her zaman yanında olduklarını ifade eden Avcı, birebir herkese ulaşmaya çalıştıklarını söyledi.

İlçe teşkilat buluşması programında konuşan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir sözlerine Tosyalılara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasını ileterek başladı. Kandemir; “Programı Sayın Cumhurbaşkanımıza Genel Başkanımıza ilettim, O da çok selamlarımı ilet ben onları çok seviyorum dedi. İnşallah bir gün Sayın Cumhurbaşkanımızı Genel Başkanımızı da burada ağırlarız” dedi.

Konuşmasına Ak Parti’nin bugünlere geliş sürecini anlata devam eden Kandemir, parti olarak kuruldukları günden itibaren sürekli sorunlarla karşı karşıya kaldıklarını ve karşılarına çıkarılan her sorunla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bertaraf ettiklerini söyledi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir; “Şimdi bizim şu 2 seneyi iyi geçirmemiz lazım. Önümüzdeki süreçte çok gayret etmemiz lazım. Yeni bir ilçe başkanımız var. Kendisini terbi ediyorum, başarılar diliyorum. Allah hayırlı hizmetler yapmayı nasip eylesin.  Şimdi size hep birlikte destek olacağız. Cumhurbaşkanımıza destek olacağız, gayret göstereceğiz. Bakın gece gündüz mücadele ediyor Cumhurbaşkanımız. Bizde arkadaşlarımızla destek veriyoruz gayret ediyoruz, dur durak yok.  Ben utanıyorum gençliğimden. Bakıyoruz akşamın bir vakti çalışıyoruz arkadaşlarla.  Akşamın bi vakti gece bir, bir buçuk. Cumhurbaşkanımızı eve yolluyoruz, biz perişanız. Geçen gün tam böyle bişey yaşadım. Gecenin son çalışmasındayız. İş bitiyor, sabah erken toplantıya yetişmen lazım erkenden program var.

Neyse sabah güçbela toplantıya yetiştik. Arkadaşlarla genel merkezde çalışıyoruz. Televizyonu da açtım bişey var mı diye? Baktım Cumhurbaşkanımız konuşma yapıyor. Valla ben genç kuşak bi kardeşinizim, orta yaş bir kardeşinizim kendimden utandım.

Bizim ömrünü vakfetmiş bir liderin arkasında siyaset yapmak büyük şeref. Yani milletiyle kaygılanan, milletiyle yatan, milletiyle kalkan, bütün mücadelesini hayatını buna adayan bir liderin arkasında siyaset yapmak büyük şeref. Onun teşkilatları olarak biz, böyle gece gündüz çalışmamız lazım. Başkan kimsemiz yok inanın. Başka kimseyi aramayın. Anlatacak sadece biz varız.

Ben şimdi burada hanımefendilere çok teşekkür ediyorum. Bi defa bizim Allah razı olsun çokça kahramanımız var. Ama kadınlarımız bir başka. Salonun yarısı hanımefendilerden müteşekkil, sizleri yürekten tebrik ediyorum.  Fakat şöyle sağlam bir çalışma yapmanız lazım. 2020 yılı 2021 yılı Ak Parti’nin  sahada çok çalıştığı yıllar olacak. Kongreler yeni arkadaşları yönetime katmadır. Yeni arkadaşları kongrelerde işin içerisine katacağız yürüyeceğiz.

Fakat sizden şöyle bir şey istiyorum. Sokakları arşınlamaya devam edeceğiz, gayret göstermeye devam edeceğiz. Var mı sıkıntılarımız her şey dört dörtlük değil. Bakın göreceksiniz 2020 2019dan daha güzel olacak.  2021 çok daha güzel olacak. Gençlerimize iş bulduğumuz, aşımızı büyüttüğümüz, dertlerimizi daha kolay çözdüğümüz müthiş bir yıl bizi bekliyor” diye konuştu.

Teşkilat buluşması programı katılımcıların sorularının cevaplandırılmasıyla sona erdi.

Ak Parti Tosya İlçe Başkanlığında; Genel Başkan Yardımcısının Katılımıyla Teşkilat Buluşması

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!