AK Parti Tosya İlçe Başkanlığından ilçe ziyaretleri

featured

AK Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi, başkanlığındaki Tosya heyeti,  Azdavay ve Pınarbaşı ilçelerinde ziyaretlerde bulundu.

Ak Parti’den 7 Haziran 2015 Genel seçimlerinde Tosya’dan milletvekili çıkartmak için AK Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi başkanlığında oluşturulan heyet, Azdavay ile  Pınarbaşı  ilçelerini ziyaret ederek, parti teşkilatı üyeleri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretlerle ilgili gazetecilere bir açıklama yapan Başkan Ekşi, AK Parti’nin kurulduğu günden buyana ulusal ve uluslar arası platformda önemli başarılara imza attığını  söyledi.

Türkiye’nin bu güne kadar elde ettiği başarıları koruyarak yeni başarılara imza atması için 7 Haziran 2015 Genel seçimlerinin çok önemli olduğunu belirten Ekşi konuşmasında şunları kaydetti;

“AK Parti, devrim niteliğinde attığı adımlar Türk siyasi tarihinin önemli bir dönüm noktasını oluşturmaktadır. Bu adımlar sayesinde, Türkiye, ekonomisiyle, teknolojisiyle, demokrasi ve özgürlükleriyle dünyanın gelişmiş ilk 10 ülkesi arasında yer alacaktır. Partimiz tarafından yapılan bu mükemmel çalışmalara daha çok destek sağlamak adına, Tosyalı genç ve dinamik iş adamımız Zafer Nalbantoğlu’nu milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne göndermek istiyoruz. Bu kapsamda oluşturduğumuz heyetle ilçelerimizi ziyaret ediyoruz. Ziyaretlerimizde gördüğümüz yakınlık bizleri çok mutlu etti. İnşallah, çalışmalarımızın emeğini alırız.”

Ziyaretlere AK Parti Tosya İlçe Başkan Yardımcısı Naci Küçükmorkoç, yönetim kurulu üyeleri Hasan Örü ve Ali Sütcü ile AK Parti Milletvekili aday adayı Zafer Nalbantoğlu da katıldı.

 

AK Parti Tosya İlçe Başkanlığından ilçe ziyaretleri

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!