Ak Parti’den Kadınlar Günü Programı

featured

Ak Parti Kadın Kolları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle program düzenledi.
Belediye Düğün Salonunda düzenlenen programa Belediye Başkanı Kazım Şahin, eşi Nimet Şahin, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Nezaket Gülabacı, Ak Parti Kadın Kolları Üyeleri ve Tosyalı Kadınlar katıldı.
Programda konuşan Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Nezaket Gülabacı katılımcılara teşekkür ederek kadının her geçen daha güçlendiğini ve gücünü hissettirdiğini söyledi.
Programda okunan ‘Ben Anadoluyum ‘ söyleşisi kadınlardan büyük alkış aldı.
Programda konuşan Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin katılımcılara teşekkür ederek Türk Kadının her zaman güçlü olduğuna dikkat çekti. Türk Kadının İstiklal Harbinde cephede verdiği mücadeleye dikkat çeken Başkan Şahin hayatın her alanında olduğu vatan savunmasında ön planda olduğunu söyledi. Bütün Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayan Şahin, Türk Milletinin her zaman kadınlara pozitif ayrıcalık verdiğini ifade etti.
Müzik ve eğlence ile devam eden gecede; Elit Bayan Kuaför, Amerikan Kültür Okulu, Vanlı Otel, Hotel Doğramacı yapılan çekilişle hediye çeki verdi.
Gecede katılımcılara karanfil dağıtan Tosya Belediye Başkanı ve Ak Parti Tosya Belediye Başkan Adayı Kazım Şahin, Dünya 8 Mart Kadınlar Gününü kutladı.
Gecede Ak Parti destek veren kadınlara da teşekkür plaketi verildi. Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Nezaket Gülabacı ve geçtiğimiz aylarda vefat eden Neziha Özciğeli’nin plaketini gelinine Belediye Başkanı Kazım Şahin’in eşi Nimet Şahin verdi.
Ak Parti Kadın Kollarının düzenlediği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Programı fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Özlem Külek

Ak Parti’den Kadınlar Günü Programı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!