Ak Parti’den Kastamonu Üniversitesi’ne Ziyaret

featured

Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişci ziyaretlerine Kastamonu Üniversitesi ile devam etti.

Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişci yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Tosya Meslek Yüksekokulu ve Tosya’da fakülte altyapısının geliştirilmesi için taleplerini Rektör Prof. Dr. Ahmet Topal’a ileten Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişci ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaret fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişci yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bir dönem Tosya Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Eğitim Fakültesi Dekanı olarak da hizmet vermiş olan hemşerimiz Prof. Dr. Selahattin Kaymakcı’yı ziyaret etti.

Ziyaretin ardından açıklama yapan Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişci; “Kastamonu Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal beyi ve Tosya’mızın değerlerinden arkadaşım, kardeşim Prof. Dr. Selahattin Kaymakçı’yı, yönetim kurulu üyelerimiz ve il genel meclisi üyelerimiz ile birlikte ziyarette bulunduk. Tosya Meslek Yüksek okulunun ve fakülte Alt yapısının geliştirilmesi için gerekli taleplerimizi ilettik. Taleplerimizin takipçisi olacağız” diye konuştu.

Ak Parti’den Kastamonu Üniversitesi’ne Ziyaret

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!