AK PARTİLİ ADAYLAR TAŞKÖPRÜ’DE MUHTARLARLA YEMEKTE BULUŞTU

featured

AK PARTİLİ ADAYLAR TAŞKÖPRÜ’DE MUHTARLARLA YEMEKTE BULUŞTU

Yaklaşan 12 Haziran genel seçimleri öncesi AK Parti Kastamonu Milletvekili adayları çalışmalarına hız verdi.

AK Parti Kastamonu Milletvekili adayları Hakkı Köylü, Mustafa Gökhan Gülşen ve Zafer Nalbantoğlu son olarak Taşköprü ilçesinde muhtarlar ve sivil toplum örgütü temsilcileriyle yemekte bir araya geldi.

Taşköprü Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde AK Parti Taşköprü ilçe teşkilatının verdiği yemekli toplantıya milletvekili adaylarının yanı sıra, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Metin Çelik, Taşköprü İlçe Başkanı Hüsnü Yılmaz, Taşköprü İGM Üyeleri Halil Uluay ve Mustafa Keskin, köy ve mahalle muhtarları ile sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

İlk olarak yenilen yemeğin ardından toplantının açılış konuşmasını AK Parti Kastamonu İl Başkanı Metin Çelik yaptı.

Daha sonra ise sırasıyla 3. sıra milletvekili adayı Zafer Nalbantoğlu, 2. sıra adayı Mustafa Gökhan Gülşen ile Kastamonu Milletvekili ve 1. sıra adayı Hakkı Köylü konuştu.

İlk olarak konuşan milletvekili adaylarından Zafer Nalbantoğlu, Türkiye’deki istikrarın sürmesine Kastamonulular olarak katkı vermek için 3 milletvekili ile TBMM’de sizleri temsil etmeliyiz dedi.

Bu hedefe doğru hızla yaklaştıklarını kaydeden Nalbantoğlu, bu doğrultuda Taşköprülülerinde kendilerine destek olacaklarına inançlarının tam olduğunu belirtti.

2. sıra adayı Mustafa Gökhan Gülşen ise kendisinin Taşköprü’nün bir evladı olarak karşılarına çıkmaktan büyük mutluluk duyduğunu ve 12 Haziran genel seçimlerinde Kastamonu Milletvekilleri arasında tek Taşköprülü hemşeriniz olarak her zaman yanınızda olduğumuzu ve sizlerin emrinde olduğumuzu bilmenizi isterim şeklinde konuştu.

-HAVAALANINA UÇAKLAR GELECEK YIL RAMAZAN BAYRAMINDA İNECEK

AK Parti Kastamonu Milletvekili ve 1. sıra milletvekili adayı Hakkı Köylü ise 9 yıllık AK Parti iktidarı zamanında Kastamonu’da yaptıkları çalışmalar hakkında katılımcıları bilgilendirerek “Önümüzdeki yıl Ramazan bayramına gelen hemşerileriniz havayolu kullanabilecek” dedi.

Kastamonu-İnebolu arasına 4 tünel yapacaklarını ve 45 dk mesafeye düşüreceklerini belirten Köylü, “Ilgaz Tüneli’ni ise 3 yılda bitireceğiz ve Ankara-Kastamonu arasını 2 saate indireceğiz” şeklinde konuştu.

Köylü son olarak ise geçtiğimiz günlerde PKK terör örgütünce Ilgaz’da düzenlenen saldırıda Kastamonu’nun kasıtlı olarak seçildiğini ve amaçlarının AK Parti’nin oylarını düşürüp diğer partilere oy kaymasını sağlamak olduğunu kaydederek sizler buna en güzel karşılığı 12 Haziran’da vereceksiniz dedi.

Toplantının ardından AK Partili adaylar Taşköprü’de ihtiyaç sahibi aileler yararına açılan bir kermesi ziyaret etti.

Taşköprü programını tamamladıktan sonra Tosya’ya dönen Zafer Nalbantoğlu, hafta sonunda Tosya’nın çeşitli köylerine ziyaretlerde bulundu ve hemşerilerimizin kendisine destek vermelerini istedi. Bu arada gittiği her yerde, Ak Parti iktidarının Türkiye’de sağladığı gelişmişliği, özellikle tarım kesimine verilen destekleri anlatan Nalbantoğlu, bu gelişim sürecinin daha güçlü devam edebilmesi için 12 Haziran Milletvekili genel seçimlerinde vatandaşlarımızın  Ak Parti’yi oyları ile daha da güçlendirmeleri, bölgemize yapılan hizmet akışının da aynı paralelde aratarak devamı için hemşerilerimizin oylarını bölmeden Ak Parti’de yoğunlaştırmaları gereği üzerinde durmaktadır.

 

 

 

AK PARTİLİ ADAYLAR TAŞKÖPRÜ’DE MUHTARLARLA YEMEKTE BULUŞTU

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!