Ak Partili Kadınlardan Kutlu Doğum Anısına Gül Dağıtımı

featured

Ak Partili Kadınlardan Kutlu Doğum Anısına Gül Dağıtımı

Kutlu Doğum Haftası nedeniyle AK Parti Tosya İlçe Kadın Kolları Teşkilatı tarafından organize edilen programda çarşı merkezinde ve kurumlarda gül dağıtımı yapıldı.

Kutlu Doğum Haftası programına İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Gülabacı ve yakın çalışma arkadaşları tarafından gerçekleştirilen gül dağıtımı ile ilgili olarak Başkan Emine Gülabacı tarafından yapılan açıklamada, “1989’dan beri bu tarih kutlu doğum haftası olarak, hem ülke içinde hem de yurt dışında, birçok etkinliklerle, kutlanmaktadır.

Yüce milletimiz İslamla tanıştığı ilk tarihlerden bu yana, peygamberimizin doğumunu büyük bir coşkuyla kutlamıştır. İyiyi kötüden ayırt etmeyi, bir birimizi sevmeyi, paylaşmayı yardımlaşmayı, Ahlakın güzelliklerini, dürüstlüğü, doğruluğu, erdemli yaşamayı şiar edinmiş milletimiz, 2011 yılında da Kutlu Doğumu “”Merhamet Eğitimi” teması ile kutlamanın, günümüz gerçekliğine dikkat çekmede en başta gelen bir görev olarak algılamış ve tüm çabalar bu konuya yoğunlaşmıştır. Biz de sevgi ve merhamet sembolü olan Güllerle Peygamberimizi anma adına hemşerilerimize bu haftanın anısı olarak gül dağıtmayı uygun bulduk” dedi.

 

 

 

Ak Partili Kadınlardan Kutlu Doğum Anısına Gül Dağıtımı

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!