Asfalt Serim Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

featured

Asfalt Serim Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

İlçemiz Bahçelievler Mahallesinde soğuk asfalt çalışmaları ve yol yapım çalışmaları, gece-gündüz demeksizin yoğun bir çalışmayla aralıksız devam ediyor.

Tosya Belediyesi halkının taleplerine cevap verebilmek adına yolların yapılması için yoğun çaba gösteriyor. Belirli bir plan üzerinde gerçekleştirilen çalışmalara, gece-gündüz demeksizin devam ediliyor. Geç saatlere kadar gerçekleştirilen çalışmalarla vatandaşın istekleri karşılanmaya çalışılıyor. Yapılan çalışmalar, Belediye Başkanı Kazım Şahin, Başkan Yardımcısı Mustafa MOLA ve Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Baş ve İsmail Ölmez tarafından da yerinde takip ediliyor.
 

 

İlçemizde en elzem sorun olan yollarımız için çalışmalarımız aralıksız devam edeceğini söyleyen Tosya Belediye Başkanı Kazım ŞAHİN; sonbahar yağmurları başlamadan evvel çalışmaları tamamlamak istiyoruz’’ dedi.

 

Yolların bozukluğundan şikâyet eden vatandaşlar ise yapılan çalışmaları meraklı gözlerle izlerken mahallelerine dökülen asfalttan son derece memnun olduklarını söyleyerek Başkan Şahin’e teşekkür eden Mahalle sakinleri, Başkanımız bizlere verdiği sözleri bir bir gerçekleştirmesi memnuniyet verici. Mahallemize göstermiş olduğu yakın alaka ve ilgisi bizleri mutlu etmiştir. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz’ diye konuştular.

Belediye Basın Bürosu

 


 



Asfalt Serim Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!