BAKAP dan TOSYA TSO yu ZİYARET

featured

BAKAP PROJESİ İÇİN START VERİLDİ
Zonguldak, Devrek ve Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu başkanları odamızı ziyaret etti. Batı Karadeniz Kalkınma Projesi (BAKAP) hakkında bilgi vermek ve hayata geçirmek için Zonguldak TSO başkanı Metin DEMİR, Devrek TSO başkanı Haldun HACIKULAOĞLU, Çaycuma TSO başkanı Zekai KAMİTOĞLU ile Zonguldak TSO genel sekreteri Muharrem SARIKAYA odamızı ziyaret ederek, Odamız meclis başkanı Mustafa CEVİZCİ, yönetim kurulu başkanı Metin EKŞİ, başkan yardımcısı Sait TEK ve yönetim kurulu üyemiz İsmail KOÇKAN ile konu detaylı olarak görüşüldü.
TR81 ve TR82 bölgelerinde yer alan bölgemizdeki Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Sinop ve Çankırı illerinden oluşan 6 ilin kalkınması için Bölgesel Kalkınma Planına ihtiyaç olduğu düşünülerek, GAB, DAP, KOP ve DOKAP gibi, Batı Karadeniz Kalkınma Projesi(BAKAP)’ nin hayata geçirilmesi ile yapılacak çalışmalarda birlikte hareket edilmesi konusunda mutabık kalınmıştır.
Yapılan toplantının anısına Başkan Metin EKŞİ’ ye, Zonguldak TSO başkanı Metin DEMİR tarafından Zonguldak ilinin sembolü madenci maketi, Devrek TSO başkanı Haldun HACIKULAOĞLU tarafından Devrek ilçesinin sembolü Devrek bastonu ile Çaycuma TSO başkanı Zekai KAMİTOĞLU tarafından Çaycuma ilçesinin yöresel lezzeti Manda yoğurdu verilmiştir.
Ekşi, Bölgemiz adına yapılacak çalışmalarda BAKAP Projesi yolunda başarılar diler, Odamızı ziyaret eden başkanlarımıza teşekkür ederiz dedi.

BAKAP dan TOSYA TSO yu ZİYARET

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!