Basın kuruluşlarının desteği tartışılmaz

featured

(KASTOD) Başkanı Mustafa Gün, Kastamonu turizmine,  Basın kuruluşlarının desteği tartışılmaz

 

Kastamonu Turizm ve Otelciler Derneği (KASTOD) Başkanı Mustafa Gün, Kastamonu’da Turizm Zabıtası ve Turizm Şikayet Hattının acilen faaliyete geçirilmesi gerektiğini söyledi.

Başkan Mustafa Gün, beraberinde Başkan Yardımcısı Bülent Çadırcıoğlu ile birlikte Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Cemiyetin hizmet binasında gerçekleşen ziyaret sonrası, Kastamonu Turizm ve Otelciler Derneği tarafından Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Yılmaz’a bir plaket verildi. Kastamonu’ya ve Kastamonu turizmine basın kuruluşlarının büyük desteğinin tartışılmaz olduğunu kaydeden Mustafa Gün, turizm konusunda basın kuruluşlarıyla yan yana çalışmak istediklerini söyledi.

Turizm anlamında Vali Şehmus Günaydın’ın da çabalarıyla bir hareketlenme olduğunun altını çizen Gün, dernek olarak Kastamonu turizmini kalkındırma anlamında ellerinden geleni yapmaya çalışacaklarını belirtti. Gün, Kastamonu’da biran evvel Turizm Zabıtası ve Turizm Şikayet Hattının da faaliyete geçmesinin önemine dikkat çekti.

Kastamonu Turizm ve Otelciler Derneği (KASTOD) Başkanı Mustafa Gün’ün Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde Dernek Başkan Yardımcısı Bülent Çadırcıoğlu’nun yanı sıra Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Sabahattin Büyükoral’da hazır bulundu. (KGC)

Basın kuruluşlarının desteği tartışılmaz

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!