Başkan Ağacıkoğlu,terörü lanetledi

featured

İnternet Yayıncıları,Gazetecileri ve Yazarları Derneği Başkanı Sedat Ağacıkoğlu Çukurça  saldırısını kınama mesajı yayınladı.

Ağacıkoğlu mesajında;

‘’Türk Milleti olarak kahpelerin oyununa gelmeyeceğimiz, tuzağa düşmeyeceğimiz akıldan çıkarılmamalı bu milletin vatanı için her zaman canını ortaya koyacağı asla unutulmamalıdır.

Her karışının şehit kanıyla sulandığı vatan toprağımızda milletimizin barış ve huzur içinde yaşamasına göz diken ve kaos ortamından nemalanmak isteyen güçler hedeflerine asla ulaşamayacaklardır. Basın çalışanları olarak yüreğimizi yakan haberleri yapmak istemiyoruz. Fakat aziz milletimize doğru bilgi ulaştırabilmek halkımızı bilgilendirmek için haberini yapmak durumunda kalıyoruz. Şu konu çok iyi bilinmelidir ki 5000 yıllık tarihinde Türk Milleti aynı bölücü oyunlarla karşı karşıya kalmış hepsinin de üstesinden gelmeyi başarmıştır. Bugün oyun yine aynı fakat sahneler farklı. Aziz Türk Milleti dün olduğu gibi bugün de bölücülerin oyunlarına gelmeyecek. ‘’Vatan bir bütündür parçalanamaz’’  ilkesine bağlı kalınarak vatanımızın bütünlüğüne, milletimizin dirliğine göz dikenlerin hesabı sorulacaktır.

Çukurca’daki hain saldırıda şehit olanlara Allah’tan rahmet ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Hain saldırıyı yapanları, teröre destek olan kim varsa hepsini lanetliyorum. Milletimizin başı sağ olsun! ‘’dedi.

Başkan Ağacıkoğlu,terörü lanetledi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!