Başkan GÖRMEZ’e Ziyaret

featured
THK Genel Başkanı ATILGAN’dan Diyanet İşleri Başkanı GÖRMEZ’e Ziyaret
Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, “Bilgilendirici bir hutbe çalışması, halkın THK tarafından sürdürülen yararlı faaliyetler konusunda bilinçlendirilmesine imkan sağlayacaktır” dedi.
Türk Hava Kurumu (THK) Genel Başkanı Kürşat Atılgan, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’i makamında ziyaret etti. Kurum faaliyetleri hakkında bilgilendirmenin yapıldığı görüşmede, geçmiş yıllarda cami hutbelerinde THK’ya destek istendiği hatırlatılarak, bu geleneğin devamının önemine vurgu yapıldı. Kurum faaliyetlerinin etkin ve eksiksiz olarak sürdürülmesi için halkın desteğinin önemli olduğuna dikkat çeken Atılgan, “Bu Ramazan döneminde Diyanet İşleri Başkanlığımızın konuya gereken hassasiyeti göstereceğine inanıyoruz” ifadesini kullandı.
Görmez ise, uzun zaman aradan sonra THK tarafından yapılan ziyaretin büyük anlam taşıdığını belirtti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Görmez, geçmiş yıllarda olduğu gibi bilgilendirici bir hutbe çalışmasının halkın THK tarafından sürdürülen yararlı faaliyetler konusunda bilinçlendirilmesine imkan sağlayacağını söyledi.
İkili görüşmelerin ardından Atılgan, Mehmet Görmez’e onursal üye beratı takdim etti. Böylelikle Cumhuriyet tarihinde ilk defa bir Diyanet İşleri Başkanına THK Onursal Üye Beratı tevdi edilmiş oldu.
Başkan GÖRMEZ’e Ziyaret

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!