Başkan Kavaklıgil, Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

featured

Başta restoresi aralıksız devam eden Şeyh İsmail Rumi Camii olmak üzere, Hocaimat Mahallesi’nde bir dizi ziyarette bulunan Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ilgili birim müdürleri ile birlikte aynı zamanda mahalle sakinlerini sohbet etti.

Mahalle ziyaretlerini sık sık yineleyen Başkan Kavaklıgil Hocaimat Mahallesinde bulunan Şeyh İsmail Rumi Camii’nin Kastamonu genelinde ve Tosya’da ayrı bir öneme sahip olduğunu vurgulayarak en son 1930 yılında restore edildiğini ifade etti. T

Tosya Belediyesi tarafından yapılan girişimlerin ardından Kastamonu il genelinde en eski cami olma özelliğini taşıyan Şeyh İsmail Rumi Camii’nin Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nce aralıksız restoresinin devam ettiğini vurgulayan Başkan Kavaklıgil; cami yanında bulunan W.C.’nin de farklı bir alana taşınması için yetkililerle alanda incelemelerde bulundu. Ayrıca doğal gaz hattı çekilmesi noktasında da gereken işlemlerin yapılacağını ifade eden Başkan Kavaklıgil, mahalle sakinleri ile bir süre sohbet ederek taleplerini dinledi.

Başkan Kavaklıgil, Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!