Başkan Kavaklıgil: Marangoz Esnafımızın Yanındayız

featured

Tosya Belediyesi’nce yapılan mahalle ve esnaf ziyaretleri aralıksız devam ediyor. Son olarak Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Mola, birim müdürleri, Meclis Üyesi Tekin Süzük ve Marangozlar Odası Başkanı Salim Karabıyıkoğlu ile birlikte Harsat Mahallesi marangoz sanayi sitesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Başkan Kavaklıgil gerçekleştirdiği ziyaretler sırasında esnaflarla bir araya gelerek hem Tosya Belediyesi tarafından yapılan hizmetleri anlatarak yeni planlamaları istişare etti hem de kendisine yöneltilen öneri ve talepleri yerinde dinledi. Özellikle kent merkezinde ticaretin canlanması için yeni projeler üretilerek tanıtım faaliyetleri yapılması konusuna dikkat çeken Başkan Kavaklıgil, zor günlerde belediye olarak esnaflara destek verdiklerini kaydetti.

İlçenin dört bir yanına en iyi hizmeti götürmenin gayreti içerisinde olduklarını belirten Başkan Kavaklıgil; “Marangoz esnaflarımızı ziyaret ederek devam eden çalışmalarımızın yanı sıra yeni planlamalarımızı, değerlendirdik Hemşehrilerimizin fikirlerini almak ve görüş alışverişinde bulunmak için yaptığımız bu ziyaretler son derece verimli geçiyor. Belediye olarak mahallelerimiz için planladığımız projeleri yerinde görerek, marangoz esnafımızla özellikle ticaret konusu üzerine eğildik. Allah’ın izniyle Tosya’nın tüm mahallelerinde belediye olarak önemli çalışmalara imza atacağız ve esnaflarımızla birlikte daha güzel işler başaracağız” diye konuştu.

Başkan Kavaklıgil: Marangoz Esnafımızın Yanındayız

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!