Başkan Metin Ekşi, İhale 19 Temmuz’da

featured

Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi Tosya İlçe Sağlık Müdürlüğü ihalesinin 19 Temmuz 2018 tarihinde yapılacağını söyledi.

Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Toplum Sağlığı Merkezi inşaatı hakkında açıklamalarda bulundu.

Şehir merkezinde hizmet veren İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Toplum Sağlığı Merkezinin taşınacağını belirten Başkan Ekşi; “İlçe Sağlık Müdürlüğü, Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi ve 112 ASHİ aynı çatı altında tek hizmet binasında birleştiriliyor. Sağlık kurumları için Adliye Lojmanlarının bulunduğu yere yapılacak olan hizmet binası için süreç başladı. Adliye Lojmanlarının bulunduğu arsa üzerine toplam 1817,35 m2  alanda bodrum+zemin+4 kat olarak inşaa edilecek binanın ihalesi 19 Temmuz 2018 tarihinde yapılacak.

350 günde bitirilmesi planlanan inşaat için ihale sürecinin tamamlanmasının ardından yüklenici firmaya yer teslimi yapılacak. Önümüzdeki günlerde ilk kazmanın vurulacağı sağlık kurumları hizmet binası bir yıl içinde tamamlanarak İlçe Sağlık Müdürlüğü, Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi ve 112 ASHİ aynı çatı altında toplanacak. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Başkan Metin Ekşi, İhale 19 Temmuz’da

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!