Başkan Şahin Asfalt Çalışmalarını İnceledi

featured

İkinci bir iş makinasına gerek duymadan hızlıca ve operasyon kabiliyeti yüksek bir şekilde asfalt atma yetisine sahip komplike soğuk asfalt serim aracı Tosya Belediyesince devralınarak hızlıca hizmete başladı. Tosya Kaymakamlığı ve Tosya Belediyesi arasında imzalanan köylere yol, su ve kanal gibi hizmetleri götürmeye yönelik sözleşmenin ardından hızlıca çalışmalarına başlayan Tosya Belediyesi yeni alınan asfalt serim aracını ilk olarak Ekincik köy yolunda kullandı ve yapılan çalışmaların başarılı ve oldukça verimli geçtiği ifade edildi.

Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin Sinop’ta yaptığı resmi temasların ardından aynı gün Tosya’ya dönerek ayağının tozuyla Belediye Başkan Vekili Hüseyin Örü’yle birlikte çalışmaları neticeleninceye kadar yerinde inceledi.

Göreve geldikleri ilk günden bu yana hizmet standartlarını yükselttiklerini ve modern ekipmanları kullanarak halkımızın kullanımı için hizmet ürettiklerini ifade eden Başkan Kazım Şahin, araç ve iş makinası parkını tamamen yenilediklerini ifade etti.

Yeni alınan asfalt serim aracıyla birlikte bir de vabl silindir olarak bilinen lastik tekerlekli silindir aldıklarını kaydeden Başkan Kazım Şahin birim müdürleriyle birlikte yaptığı incelemeler sırasında atılan soğuk asfaltın zemininde de ciddi manada iyileştirme yapıldığına işaret ederek oldukça verimli bir hizmet ortaya çıkarıldığını belirtti.

Başkan Şahin Asfalt Çalışmalarını İnceledi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!