Başkan Şahin Belediye Çalışmaları Anlattı

featured

Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin İtfaiye Müdürlüğü ile ilgili basın açıklamasında bulunarak sayısal verilerle itfaiye müdürlüğünün fiziki gücünü dile getirdi.

Başkan Şahin açıklamasında 50 bin nüfuslu ilçelerde olması gereken araç sayısından daha çok Tosya İtfaiyesinde araç olduğunu ifade ederek; “Tosya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü son yıllarda alınan araçlar ve ekipmanlarla bölgenin en kuvvetli ve en donanımlı itfaiyesi durumuna geldi. Şu an hizmette olan 10 tane araçla Tosya kent merkezi ile birlikte merkeze bağlı olan köylere ayrıca çevre ilçe köylerine de hizmet vermektedir.

Son günlerde fitne odaklarının sanki itfaiye araçlarını arızalı olduğu yönündeki hezeyanları algı operasyonu niteliğindedir. Sanki Tosya’da hiç güzel bir iş yapılmamış gibi yalan dolanlarla gündem meşgul edilmekte iş birlikçi yerli maşaları da bu sahte hesap sahiplerine çanak tutmaktadır.

Aşağı Pınar Millet Kıraathanesi, orta refüj çalışmaları, 10 tane yeni park siteler parke çalışmaları, parke tamiratları, içme suyu arıtma ihalesi hazırlıkları, doğal gaz dönüşüm çalışmaları, Tosya Tur ve lise altı bloklarının restorasyonu çalışmaları devam ediyor. Tosya’mız hizmetin en iyisine layık durmak yok hizmete devam” dedi.

Başkan Şahin Belediye Çalışmaları Anlattı

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!