Başkan Şahin, Kar Temizleme Çalışmalarını İnceledi

featured

Belediye Başkanı Kazım Şahin kar temizleme çalışmalarını inceledi.

Tüm yurdu etkisi altına alan kar yağışı ilçemizde de kendisini gösterdi. Akşam saatlerinde başlayan kar yağışı gecenin ilerleyen saatlerinde şehir beyaza büründü.  Kar yağışı sonrası teyakkuza geçen ekipler kar yağışının hayatı olumsuz etkilememesi için kar temizleme çalışmalarına başladı.

Çay boyunda, yaya yollarında kar temizleme çalışmaları küreklerle yapılırken, iş makineleri ile de yollar temizlendi, itfaiye araçlarıyla cadde ve sokaklar tazyikli su ile yıkandı.

Belediye Başkanı Kazım Şahin çalışmaları yerinde inceledi.  Kar yağışının ardından sahaya inerek kar temizleme çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Kazım Şahin ekiplere talimat vererek çalışmaları hızlandırdı. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Şahin;  kar yağışı öncesi tüm tedbirlerin alındığını belirterek,  iş makinelerini hazır beklettiklerini ve sabah saatlerinde kar temizleme çalışmalarına başladıklarını ifade etti.  Hayatın olumsuz etkilenmemesi için karla mücadelenin devam edeceğinin altını çizen Başkan Şahin, başta kendileri olmak üzere tüm ekiplerin görev başında olduğuna dikkat çekti.

Başkan Şahin, Kar Temizleme Çalışmalarını İnceledi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!