Başkan Şahin: Soğuk Asfalt Oranını 5’e Katladık

featured

Belediye Başkanı Kazım Şahin, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçenin farklı mahallelerinde Son 5 yıl içerisinde asfalt çalışmalarını 5’e katladıklarına dikkat çeken Başkan Şahin, “2011 yılına kadar ortalama 75 bin, 2013 – 2014 yıllarında ortalama 300 bin metrekare olan soğuk asfalt serimini 2016’da 500 bin metrekareye 2017’de ise daha yüksek noktaları çıkardık” dedi.


Yıllardır asfalt noktasında sıkıntılı olan Üçoluklar Mesire alanının tüm bağlantı yollarının soğuk asfaltla kaplanmasının ardından Harsat ve Hocaimat Mahalleleri Beş Evler Mevki ile ahşap sanayi sitesinin üst kısımlarında soğuk asfalt çalışmaları tamamlandı.

Tosya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yeni alınan asfalt kombi aracı ile yaklaşık bölgede 15 bin metrekarelik yolu soğuk asfaltla kapladı.

Oldukça geniş bir mücavir alan sınırı içinde ve köy yollarında soğuk asfalt çalışmalarını yürüttüklerini ifade eden Başkan Şahin; “ Son olarak Bahçelievler Mahallesinde yaptığımız asfalt çalışmaları ile geçtiğimiz son 5 yıl içinde soğuk asfalt oranını 5’e katladık ve ekip arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımızı oldukça verimli, hızlı ve operasyon kabiliyeti yüksek iş makinaları ile tamamladık. Soğuk asfalt atımı için uygun olan sıcak havaları değerlendirerek bağ yollarının yanı sıra ilçe merkezinde de belirlenen noktalarda ayrıca köy yollarında çalışmalarımız devam ediyor. Bu hafta içerisinde yine gündüz yoğun bir şekilde soğuk asfalt atımına devam edeceğiz” dedi.

Başkan Şahin: Soğuk Asfalt Oranını 5’e Katladık

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!