Başkan Şahin, Yöresel Ürünlerimizi Ön Plana Çıkaracağız

featured
  1. Kastamonu Günleri istişare toplantısına katılan Belediye Başkanı Kazım Şahin, Tosya Belediyesinin yerel el sanatlarını ön plana çıkaracağını söyledi.

Bu yıl İstanbul Maltepe’de gerçekleştirilecek olan 12. Kastamonu Günleri için istişare toplantısı yapıldı.

Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda, Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz’in başkanlığında yapılan istişare toplantısına, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, KASDER Genel Başkanı Remzi Şen, ilçe belediye başkanları ve meslek odaları başkanları katıldı.

Kastamonulular Dayanışma Derneği’nin (KASDER) koordinesinde yapılan toplantıda, 18-22 Ekim 2018 tarihleri arasında İstanbul Maltepe’de 12’incisi düzenlenecek olan 12. Kastamonu Günleri görüşüldü.

İstişare toplantısında konuşan Vali Yaşar Karadeniz, “Hem odalarımız hem federasyon kendi dağıtacakları stantlara mutlaka Kastamonulu esnaflara bunların verilmesi lazım. Ben buradan tekrar ediyorum. Geçen yılda aynısı oldu. Tekrar bu olmaz dediler. Bir 1015 kadar esnafımız aldığı standı başka birine devrettiği anlaşıldı. Kesinlikle bunun olmaması lazım. Bu etkinliğe sabotaj etmek gerekiyorsa standını başkasına satar. Bir başka yerden bir başka kişiden ne olduğu belli olmayan malın satılmasına vesile olmuş olur” dedi.

  1. Kastamonu Günlerinde Tosya’nın Yöresel Ürünleri Tanıtılacak

Gerçekleşen toplantıya katılan Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, bu yıl da her yıl olduğu gibi Tosya Belediyesi olarak yerel el sanatları ile ilgili ürünlerin tanıtılacağı ve üreticilerin de bu tanıtım günlerine katılacağını ifade ederken Tosya bıçkısı kesesi, kuşağı, pirinci ve ahşap ürünlerin öne çıkacağını kaydetti.

Belediye Başkanı Kazım Şahin ilçemizin yöresel ürünlerinin tanıtılması için yoğun çalışma yürüttüklerini sözlerine ekledi.

Başkan Şahin, Yöresel Ürünlerimizi Ön Plana Çıkaracağız

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!