Başpehlivan Atlı Başkan Şahin’i Ziyaret Etti!

featured

Edirne’de gerçekleştirilen 653. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde finalde rakibi İsmail Balaban’ı yenen Fatih Atlı adını Kırkpınar Başpehlivanı olarak yazdırmıştı.

Aynı zamanda altın kemerin sahibi olan Fatih Atlı güreşlerin ardından memleketi Samsun-Ladike giderken ilk uğradığı yer Tosya oldu.

Belediye Başkanı Kazım Şahin’i makamında ziyaret eden 653. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Fatih Atlı, Küçük Orta küçük Boy Şampiyonu Yücel Yazıcı, yine güreş eğitmeni Baş Pehlivan Bayram Ertan ve Tosya Güreşleri Organizatörü Hüseyin Özkan ile birlikte bir süre sohbet etti.

AK Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç’un da katıldığı ziyarette Başkan Şahin pehlivanlara hediye altın takdim etti.

Tosya halkının ata sporumuz güreşi çok sevdiğini belirten Şahin Anadolu’nun Kırkpınar’ı diye tabir edilen Tosya Yağlı Güreşlerinin 2 Ağustos 2014 Cumartesi günü yapılacağını söyledi. Başkan Kazım Şahin pehlivanları Tosya Yağlı Güreşlerine davet etti.

Pehlivanlar belediye hizmet binası çıkışında Başkan Şahin ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından Tosya’dan ayrıldı.

Başpehlivan Atlı Başkan Şahin’i Ziyaret Etti!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!