Belediye ekiplerinden kar temizliğine devam

featured

Yoğun kar yağışının ardından ana cadde ve sokaklarda biriken karları iş makineleriyle temizleyen belediye ekipleri çarşı içinde küreklerle kar temizliği yapıyor.  

Geçtiğimiz gün tüm yurdu etkisi altına alan kar yağışı ilçemizde de etkisini gösterdi. Kastamonu geneli ve ilçemizde de etkili olan kar yağışıyla birlikte ilçe merkezinde 35cm yüksek yerlerde ise kar kalınlığı yer yer 80 cm ye ulaştı.  Kar yağışıyla birlikte teyakkuza geçen Tosya Belediyesi ulaşımın engellenmemesi için şehir içindeki ana arterlerde ve sokak aralarında biriken karları iş makineleri ile temizledi.

Herhangi bir olumsuz durumun yaşanmaması için ellerinden geleni yaptıklarını dile getiren ekipler cadde ve sokakların temizlenmesinin ardından çay boyu üzerindeki karı küreklerle temizledi. Dün çay üzerinde hummalı çalışma yürüten belediye ekipleri karları küreklerle temizledi. Havaların soğumasıyla birlikte çarşı içinin buzlanma ihtimaline karşı tedbir alınarak vatandaşların çarşı içinde buz korkusu yaşamadan rahat yürümesi sağlandı.

Geceleri buzlanma ihtimali nedeniyle vatandaşın kar yağışından olumsuz etkilenmemesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Belediye ekiplerinden kar temizliğine devam

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!